Liite kallare

Usch inte var då lönen nått vidare! Jag är ju sjukskriven så det var ingen hit direkt! Ja ja så kan det gå!

Nå niin, hann inte blogga igår, vi åkte upp till morsan, jag Pia och Jussa. Vi var där och gjorde lite jul. Vi käkade där när vi kom, det är ju en restaurang i samma byggnad. Sen pysslade vi på i hennes rum, var ut och lyssnade på trubaduren som spelade, han sjöng lite jusånger men tyvärr allt på finska. Mamma kan inga finska julsånger överhuvudtaget. Nå jag och Pian sjöng på svenska där vi kunde 🙂

Detta bildspel kräver JavaScript.

Det är ju så fint efter älven när man åker uppåt, det är ju liiite mer kullar än vad vi har här nere vid kusten, hela vår kommun är ju i stort sett platt. Så jag fotade lite vyer, det ser ju nästan ännu finare ut när allt är lite snötäckt.

Det går bättre och bättre med Dennis Bamse, idag bestämde han sig för helt plötsligt att komma upp och vara i köket med oss. Ellen är jätte intressant tycker han och hon har märkt att det är en ny katta här! De har spanat in varann. Men det är så skönt att han vågar börja komma upp, det har ju tagit lite tid och jag var rädd att han har tråkigt.

Idag ska Rasmus göra sin tatuering färdig, jag ska iväg med honom kl 13. Sen ska vi handla lite smink med Savannah. Jag har en mindfullness klass med Anki ikväll hoppas jag hinner dit. Dagen är lite stressig.

Gjorde lite provisoriska 10 kort igår, jag och Nina kommer att sälja dem tillsammans och sen ett månadskort som oxå blir gemensamt. Men sedan kommer vi att ha kort som bara går till mig och kort som bara går till Nina. Men hur vi ska lösa detta tekniskt får vi se! Tillsammans kommer vi att kalla ”oss” ”salen” House of Joy 🙂

20191127_0829542062351608476988581.jpg

Oki doki nu ska jag börja fixa frillan lite, sen kolla fb och sen tror jag att jag måste vila lite. Jag har sovit som ett arsel. Jag gick ner efter 23, somnade kanske ef en timme. Sen kom Danne vid 01.30 vaknade, han for upp efter en stund och började käka, vaknade igen när han kom er vid halv 2. Sen efter bara en kort stund steg han upp igen och gick på soffan och la sig, han hade så oroliga ben sa han. Nå då var ju jag klar vaken och kunde inte somna om. Tittade på klockan vid 04.30 sista gången. Sen låg jag och vred och vänder mig ett bra tag innan jag sen till slut somnade. Klockan ringde 06.30, ställde om den till 07 men sen var det bara att stiga upp och kolla att ungarna kommer iväg.

Be safe out there

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Nina
    Nov 28, 2019 @ 09:17:29

    Så spännande och rolig tid vi har framför oss ❤️ och du har fått en hel del fixat 👍👍👏
    Hoppas du fått sova bättre!! 🙏 Passa på att vila oxå när du har möjlighet

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: