1a kunden

Trist väder idag igen, inget regn just nu men grått ute. Eller om sanningen ska fram så tycker ju inte jag det är trist, jag ser nått annat, jag tycker inte det är deprimerande, jag känner historia i detta sken, Tänkte på det när jag var ute med hundarna igår, det känns som om jag skulle promenera runt i 40 talet 🙂 Snön är helt borta, det är bara kvar efter takras och där det hann bli snödrivor. Plusgrader har det ju varit den senaste veckan, plus 1 just nu.

Vi hade lite bjudning för Rasmus igår, ett tu tre var hela huset full i folk. Alla kom samtidigt 🙂 Roligt med mycket människor. Rasmus fick pengar, det är ju alltid välkommet.

Jag var ju två svängar ut och promenerade med hundarna igår och jag kom inte ner i puls efteråt…. precis som då innan infarkten. Men jag vet inte om det är min klocka nu, den vill inte alls ta puls idag, den säger bara kan inte hitta puls! Jag håller på att prova synka om den mot datorn ifall det är inställningar eller annat som behöver uppdateras så ska vi se om den börjar funka som den ska sedan.

Vi har fått vår första kund jag och Nina. Eftersom vi kommer att köra under samma tak så tänkte vi att vi har lite gemensamt oxå, så 3 tio kort är sålda. Vad kul, det börja rulla ❤

Ja ja nu ska jag komma igån, badade ju bastu igår så det är rätt mycket fixa med frillan och sen ska jag in på facebook, kolla läget och sedan ut med hundarna 🙂

Det går bra för Dennis Staschen i Piteå. Jag har fått lite bilder och hon verkar acklimatisera sig. Det samma är det med Bamse, han kom till och med upp igår kväll och satte sig i hallen. Men han är rädd för Larry så han försvann fort ner när han säg Larry. Men det tar sig sa mordbrännan, det kommer att bli bra det där. Han får ta den tid han behöver.

Det lyser på Izas grav än, ljuset har blivit lite snett och vint men där brinner det än. Det är som om hon inte vill släppa taget, lilla gumman du kommer alltid att finnas i våra hjärtan. Till sommaren ska matte fixa fint på din grav, blommor och en egen platta. Jag tycket jag hörde henne igår så med tassarna mot balkongdörren, hon brukade stå och krafsa på rutan när hon ville in. Ibland tycker jag att jag sett henne sitta där hon brukade sitta vid grinden som hon brukade och titta ut. Jag är helt övertygad om att hon är med oss ❤

20191125_0937245414804134982754007.jpg

Be safe out there

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Nov 26, 2019 @ 12:37:54

    Mycket att stå i med alla djuren 😉 Kul med kalas 🎊
    Vi hoppas på många fler kunder 🤭👍👍

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: