Firar idag igen

Igår var vi till Pian och fikade, hon fyllde år, idag är det Rasmus tur att ha bjudning han har ju fyllt 17 år den 20:e. Vi städade lite igår, plockade undan, Danne var och handlade medans vi var till Pian. Och vet ni hör och häpna vad jag gjorde igår?? Jag bakade bullar!!! Jag var helt chockad själv över min fixa idé! Jag bakar inte bullar för att dom misslyckas alltid på något vis, jag vet inte varför jag misslyckas med jäsningen, de vill inte jäsa, jag bakar ju lussekatter och dom jäser fint. Men vanliga bullar nej då händer något. Nu blev de rätt små men det blev goda iallafall. Jag fick godkänt av ungarna iallafall. Savannah älskar Ikeas bullar och hon sa att de var godare än dom.

Idag tänkte jag gå ut med hundarna på förmiddagen, lite motion. Sen ikväll efter att främmandet varit tror jag att jag drar till Fysioteket och kör lite zumba. Måste bara kolla om Mikko bokat salen, lilla salen är jätte mysig men jag gillar inte att vara där uppe. Jag vet inte varför. De är jätte fin och det finns högtalare där uppe tom två olika men jag vet inte, jag trivs med lite space.

Jag är ju bara sjukskriven veckan ut, mår ju kroppsligt bra, men jag kan fortfarande inte stressa upp mig allt för mycket. Men jag tror jag börjar jobba, jag vågar nog inte lyfta än… det känns. Det är ju om det ska handlas allt för mycket, vi bär ju fr Coop. Nå det löser jag. Sen får jag ju bara lägga skygglappar på min hjärna så jag inte reagerar, jag gör det jag ska och efter de förutsättningar som finns. Mer än så är det ju inte. Det är bara det att jag blir så jävla trött ännu. Nå jag ska göra arbets EKG på fredag, då vet jag ju hur jag mår iallafall med full belastning. Jag tar beslut efter det. Jag får ju fortsatt sjukskrivning om jag vill.

Det brinner ännu hos Iza, det är nu 3e dygnet den brinner, jag har tänkt jätte mycket på henne, fina lilla flickan ❤ Det ser inte fin ut hos henne nu men till sommaren ska jag fixa det. Men jag tror jag ska behålla den toppiga stenen som står bakom ljuset. Jag sätter en plakett på den helt enkelt. det blir nog bra.

20191124_0928458437983532001199293.jpg

Ja ja nu ska jag in på fb, fixa frillan och sen ut en sväng innan främmandet börjar komma. Det blir två sängar eftersom jag går ensam, hanarna kommer ju inte överens. Lyssnar på nya koreon till Zumba Gold ❤

Be safe out there

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: