Varmt, regn och is

Plus 1 grad nu på morgonen, det har regnat i flera dagar, glashalt ute. Det är inte mycket snö kvar, det är mest is. Vägarna och trottoarerna börjar var helt fram tinade. Jag har inte kunnat vara ute och gå heller, det är ju snor halt!

Jag hade från främmande igår. Lotta och Fia från mina zumba grupper kom förbi. Tänk vad roligt, de ville ge mig en lite present för att jag blev sjuk. Alltså detta är ju människor jag lärt känna genom just zumban. Man som skapar sig en till familj, man får vänner för livet genom träningen i alla åldrar. Otroligt roligt. Jag har verkligen super gäng på min zumba ❤

Jag och Nina rantade runt lite och gjorde bort ärenden igår. Det händer mycket och det ska bli så roligt. Jag är riktigt spänd inför det som komma skall, vi har så mycket planer var för sig och ihop förstås. Det är lite nervöst. det är spännande, det är farmtiden ❤

Idag tänkte jag ta tag i Rasmus rum! Som det ser ut där!!! Jag vet inte hur jag ska nå honom mellan varven. Hur ska jag få honom att fatta att man måste ta ansvar för sina grejer, för sitt rum, för sina tider, lägger man sig inte i tid så är man trött och är du trött så orkar man inte göra det man ska… det handlar ju om att lära sig att ta ansvar för livet. Nåväl, det kommer med åldern, det gör det.

Sovit på soffan i natt, somnade först efter 02. Danne gick och la sig redan kl 21, han var trött och hade ont i hela kroppen. Så när jag skulle ner var tv:n stängd och jag vill titta tv innan jag somnar så jag gick upp igen. Han har rusat och spytt två gånger inatt tror jag, vad jag hört iallafall. Men att sova på soffan är ingen höjdare alltså! Nu är det första natten sen infarkten som jag haft svårt att somna. Men det är mycket tankar som snurrar igen, mycket som oroar.

Idag tänkte jag prova dansa igenom mitt Gold program, lite försiktigt. Jag kan ju inte gå ut och gå, jobbigt att glida runt på all is, så då gör jag det istället.

Be safe out there

 

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Nov 22, 2019 @ 15:28:53

    Det kommer att bli såå kul 😍 Cant wait 🙈🤭🤗

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: