Rasmus 17 år

Idag fyller min underbara son Rasmus 17 år. Han föddes 14.36 snabb förlossning och efter 6 timmar fick vi åka hem. Usch vad åren går fort. Den dag han föddes var det minus 25 grader på kvällen!! När han fyllde 1 år var det flera plus, det regnade och vi hade inte fått någon snö. Just den här tiden kan det lika gärna vara smäll kall vinter som en blid höst, det är väl kanske tjusningen med att bo högt upp i landet.

Var till hjärtsköterskan igår, EKG, puls och sådant var bra. De prover man såg direkt var bra så nu väntar jag på resten. Frågade när jag kan börja köra på fullt och efter arbets EKGn då ser vi vad den visar och sen är det bara att köra på. Men som hon sa, nu vet vi ju att du har en benägenhet så det är bara att lyssna på kroppen och LYDA! 😀

Bokningarna på Gold strömmar in, jag måste nu begränsa antalet eftersom min lokal blir mindre till nästa termin. Jag kommer ju att flytta ner till B hallen. Men jag tror oavsett att detta blir bättre för oss. Det blir lite mer vårt eget och inte en massa spring från bordtennisen, det är jätte störande. De kommer att få det mycket större och de slipper vår zumba musik! Meningen var att jag skulle fått A hallen för mig själv men så blev det ju inte, jag blev ju tvungen att dela den med just pingisen. Och nu med facit i hand så blev det verkligen inte bra. Jag tror att det blir bäst för oss alla om jag helt enkelt flyttar ner, jag får mindre platser men jag får väl boka in fler dagar om det är så att antalet växer nått enormt, då får de boka sig på den tid de vill ha istället.

Nu ska jag börja byta tidningar vid Ellen, jag får snart främmande, Lotta och Fia kommer förbi, mina zumbisar. Sen kommer säkert Nina oxå en sväng idag 🙂

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Nina
    Nov 20, 2019 @ 15:48:51

    ❤️ Tack för idag ❤️

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: