Resa

Vi var upp till mamma igår, jag, Dennis, Alicia och Annika och Tomas. Det var riktigt trevligt vi fikade, babblade ringde syrrorna i vanlig ordning, den som är där skickar alltid iväg ett gruppsamtal med de andra, det är lite roligt då har man ju fått vara med ändå. Jag var trött och kände att jag hade behövt få vila men sen när jag börjar jobba så går det inte. Jag orkar inte numer köra så långa sträckor själv, jag blir ju bara helt plötsligt kanon trött bakom ratten och när jag blir det så stensomnar jag på en gång. Och nu jobbar ju jag och Danne tvärt emot varann så det blir ju så att jag måste köra själv när jag ska dit. Men jag vet inte kanske det oxå blir bättre det här med min trötthet sen ballongsprängningarna, vem vet. Och sen körde ju Dennis igår, så jag kunde små slumra i baksätet. Så det gick bra.

När jag kom hem sen lagade jag mat och sen var det soffan som gällde. Sov en timme, gjorde klart all boföring och sen kom Stefan. Jag klipper ju honom så vi fixade frillan. Ser att Dennis halshöggs men om ni klickar på bilden så kommer den upp med huvudet oxå 😀

Oj vilken häftig resa jag hittat. Jag älskar ju historia, gamla byggnader, bar att få vara i dem, känna tidens vingslag är enormt. Jag älskar filmer som The Da Vinci code, mysik, histora, alla byggnader, allt man själv läst, jag älskar religion vilken än det må vara. Och slut scenen i Da vinci koden är ju så mäktig med just den musiken i bakgrunden och Tom Hanks röst, när han kommer på var hon ligger Maria Magdalena, så mäktigt!


Men tillbaka till resan. Det är en resa runt i Andalusien, Spanien. Man startar i Malaga och så reser du runt flera historiska platser, moskéer, katedraler, museum, Den drömda staden, en fantastisk resa med hotell, frulle, lunch, middagar i lite olika uppsättningar. Den kostade allt mellan 13 000 till strax över 18 000 beroende på när man ville åka. Men det skulle verkligen vara nått. Men vem tusan skulle man åka med? Danne skulle nog inte tycka sådant är roligt…. nå det är en dröm jag skulle vilja göra. Jag skulle inte vara främmande att åka själv heller på en sån grej, tänk att få bara gå där och känna. Läs mer om resan här: Andalusien runt

Andalusien

Ja j nu ska jag hoppa i kläderna, Savannah ska till Päivi nu kl 09, så jag har lovat köra henne dit.

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Kerstin Sannerborg
    Nov 19, 2019 @ 21:16:23

    Jaaaag hänger på 😀

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: