Fick en hel del gjort

Japp bokföringen är gjord, sköööönt! Ikväll ska jag bara stämma av lite listor och skicka vidare. Allt som ska betalas är betalt, restskatter och annat. Faaan hölt på att få mig en ny hjärtinfarkt igår! Satt och gick igenom papper och hittar räkningen till min revisor, omärkt!!! Hellvete tänker jag har jag inte betalt denna, men undermedvetet så visste jag att den var betald men jag hittar den inte i mina firma utbetalningar. Jag söker reda på vår konversation, vet att det strulade som fan när jag skulle betala den, där står det att jag betalt den. Jag hade bytt mobil och kunde inte lägga till nya betalningsmottagare. Jag skulle logga in på min internetbank med dosa, koden var som bortblåst (till detta funkar inte mobilt bank id) var tvungen att beställa nå koder. Jag skrev och förklarade att detta blir lite sent och förklarade mig till Camilla. Koderna kom och jag trycker fel första gången och då blev det nått fel med den koden och hela jäkla kodpappret var värdelöst…. beställa ny koder, förklara sig mer. Men till slut betalde jag från mitt eget konto, därför hittade jag inte den, puuuuh, nå jag hittade betalningen till slut iallafall 🙂

Jag tänkte ev åka till mamma idag med Annika och Tomas, jag ska först vara barnvakt åt favvo gumman. Alltså jag äter ju blodförtunnande, jag hat ju tunt blod sen tidigare och blöder länge. Men nu är det ju gräsligt, jag blöder näsblod jätte lätt och kan blöda i över 2 timmar, ingen match liksom. Igår natt kunde jag inte somna, jag har ätit mycket skit, var hos Alle han fyllde ju år och min mage var i uppror. Jag gick på dass och satt och försökte skit… utan resultat men jag blödde otroliga mängder! Måste prata med sköterskan på tisdag om detta.

Ja ja nu ska jag in på fb en sväng, Alicia kommer snart så då blir det full rulle i butiken 🙂 ❤

Be safe out there

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Nov 17, 2019 @ 18:17:32

    Heja dig 👏👏😍

    Hoppas ni haft en mysig dag!!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: