Partyyyy

Jepps Anna livade till det hela och drog på fest igår. En av mina kolleger fyllde 50 år så vi hade ordnat en litet överrasknings fest åt honom. Det var riktigt trevligt, vi åt, vi sjöng, lyssnade på musik, pratade och babblade på.  En massa minnen dök upp, vi pratade om alla fester vi haft genom tiderna, hur mycket vi hunnit med, allt vi gjort. Så roligt. Många skratt och många minnen. Men kl 21.30 tackade jag för mig och, då räckte det. Jag hämtade upp Savannah på stan och vi for och handlade. Danne blev kvar där en stund, han kom väl hem efter 24 nångång.

Idag MÅSTE jag ta tag i min bokföring, inte för att det nu är så mycket men det känns alltid jobbigt att börja med det! Men nu efter att jag har bloggat och gjort mitt på datorn så blir det bokföring! Sen fyller Alle år så vi drar dit på fika.

0 grader ute, skönt, vädret är härligt. Jag tänker hinna ut på min prommis oxå, jag hade Roffe med igår så idag får det blir Dessie och imorgon Larry. Tar inte alla samtidigt för då blir det ingen prommis, det blir bara ett enda pinkande och bajsande och jag får stnna upp hela tiden. Jag når inte den effekt på promenaden jag hade tänkt mig, Ja ja nu är det bara att sätta igång dagen. Nu hör jag att Danne börjar röra sig i källaren, han ska jobba.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: