Måste bara förändra

Funderar mycket på hur jag ska ställa mig till jobbet. Jag måste bara helt enkelt släppa taget om det. Jag måste inse att jag bara ska gå dit och göra mitt jobb och gå hem. Inte bekymra mig för hur det är, hur det blir och hur det borde vara. Visst klarar vi av att jobba med minimalt med personal, de har ju alla egna lägenheter, vi kan bara gå in och serva med mat och det de behöver. Jag måste inse att så är det nu. Jobbläget är inte det de varit. Vi kan inte annat än bara göra det grundläggande på jobbet, acceptera det. Problemet med mig är att jag har svårt att titta åt andra hållet, jag har svårt att vara oengagerad, jag har svårt att inte starta operation problemlösning i min hjärna, jag måste hitta vägar för det.

Jag är en känslomänniska, jag blir utsatt för en hel del känslostormar, många av dom tar hårt, tagit hårt, det har med åren vuxit sig till taggar i mitt hjärta, i min själ och i mitt huvud. Jag funderar naturligtvis på hur jag ska lösa det, vad behöver jag göra, vilken hjälp kan det tänkas behövas. Jag måste även där tänka om.

35446596-problem-solver

Jag var ute med Nina på äventyr igår, vi var på lite ärenden, mat och fika eller ja fikat det var en kopp kaffe. Mycket surr, skratt och planer.

Jag och Danne ska köpa nya sängar, våra sängar är från Adam var ung alltså, gammla som gatan. Den vi har är egentligen en kontinentalsäng av sämre variant. Så när alla delar var på plats så var den som att sova i en svamp, man bara sjönk in i den. Så vi tog bort en del, den tjocka svampiga delen och sover nu med bara de två understa och en tjockare bäddmadrass. För mig går det väl rätt bra att sova i den men för Danne som är tyngre, han har ont överallt. Så idag blir det till att beställa en ny säng! Jag har varit och tittat på Hemslöjden, de säljer svenska sängar Hilding, vi ska köra med motor, vi tycker båda om att sitta i sängen och titta tv, fippla med mobilerna och sen kan jag tycka att det är rätt skönt att sitta och sova. Men att bara vara upp pallad av kuddar funkar då inte. Det ska bli härligt med nya sängar ❤

hilding-family-plus-stllbar-sng-90x200-dimma

Ja ja nu ska jag kolla facebook, ta mig en morgonfralla och sen göra mig klar för dagen. Vi måste hinna iväg och kolla på sängen innan Danne börjar jobba.

Be safe out there

 

1 kommentar (+lägga till din?)

 1. Nina
  Nov 15, 2019 @ 12:01:12

  Ja, för ditt eget bästa så måste du försöka släppa vissa saker inom jobbet… Hoppas det ordnar sig ❤️
  Tack för en trevlig stund tillsammans 🙏 nu håller vi tummar och tår för att det blir som Vi vill 🙈😍👌👍👍
  Skön säng är nog så viktigt, vi behöver vila ordentligt 😴
  Ha en bra dag 😍

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: