Sämre dag

Igår var en sämre dag för mig överlag. Jag var tröttare, kände mer av hjärtat under dagen. Jag vet inte vad jag riktigt kände, detta är ju nytt för mig, det var lite stentskav, kände att jag blev andfådd eller andfådd, jag fick dra mer efter andan än vad jag behövt tidigare. Promenaden gick bra, det var inte det men annars bara under dagen. Jobbet är en grej, det är ju mkt med det ändå fast att jag inte jobbar, Danne jobbar där, det är en hel del som kommer upp som angår jobbet, det är möten, planeringsdagar, känner ju att bara tanken på jobbet gör mig trött. Idag är det en kort planering men jag tror jag stannar hemma från den, orkar inte gå dit. På måndag ska vi ha en hel utbildnings/planeringsdag men jag tror faktiskt jag skiter i den, jag orkar nog inte. Jag är ju sjukskriven ändå. Jag har jätte svårt att koppla bort jobbet märker jag. Hur jag än försöker så kretsar det i tankarna, fan vad galet!

Min träning går annars framåt, jag kan gå längre och snabbare hela tiden, men håller mig till samma sträckor så länge som det behövs, ökar inte om det inte känns bra. Gårdagens promenad blev lite speciell i och med att jag gjorde ärenden samtidigt, så ett stopp blev nog på en 20 minuter. Men då stannade jag mobben och klockan, satte på dem igen när det var dags och gå igen. Jag känner att kroppen mår bra när jag får röra på mig, det är all oro som tar helt klart. Jag har provat ta min nitro spray när jag känner av trycket men jag vet inte om den hjälpte heller. Nå jag ska till hjärtsköterska på tisdag så då får jag fråga henne vad jag känner och vad det är. Jag behöver nog hjälp med att lära mig koppla bort jobbet och allt annat som jag inte kan göra något åt iallafall. Jag har ju levt under rätt hård press de sista åren på olika sätt.

Jag blev ju intervjuad av NSD i tisdags och jag var ju som jag sagt lite orolig över vad de kommer att skriva, hur det kommer att vinkla min infarkt. Nå liiite ”skandal” blev det ju med rubriken och på första sidan hamnade jag oxå! Men det var för övrigt en jätte bra artikel. Han skrev ungefär som det vi pratat om, så jag var nöjd med den.

Idag ska jag iväg med Nina på lite ärenden, det ska bli kul och ranta runt med henne en stund. Vi har alltid roligt när vi ”hänger” så det ser jag fram emot. Annars blir det lite hänga tvätt, små städa lite, bokföring just det det ska jag göra på eftermiddan.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: