Intervju

Jag var på intervju med en reporter från NSD igår, han ville prata om min hjärtinfarkt. Det var samma kille som intervjuade Päivi och mig om diabetes och vår gala. Han hörde om min infarkt och ville prata om den. Men han sa en grej som gjorde mig orolig, han sa rubrik – Zumbade sig till en hjärtinfarkt!!! Jag sa åt honom igår att skriver du det så stämmer jag dig för det är raka motsatsen! Att det råkade hände just efter ett pass är en annan sak, det kunde ha hänt när som helst. Min infarkt berodde i första hand på den förträngning jag hade som var flera decennier gammal, den har alltså suttit där sen jag var ung och var som cement. Så får se vad han skriver, jag skulle ha velat läsa innan just för att jag kände att han var lite skandalreporter. Det var lite samma med Päivis intervju, rubriken var lite skandalrubrik! Men jag kommer gå ut med det överallt om det står någon som vinklar det mot att det vore zumbans fel att jag fick en infarkt! Jag poängterade det flera gånger åt honom att vore det inte för zumban så hade jag kanske inte varit så pigg som jag är nu.

Idag ska jag gå till Vesa och prata lokal, tror ändå vi byter ner till B hallen, det blir lugnare för alla, det är stökigt och bökigt uppe i A hallen och barn som hoppar hit och dit, det gör inget men det blir tjorvigt. Så vi får se då hur ett byte vore möjligt. Det kommer och bli trångt och jag kommer att måste begränsa mitt antal deltagare.. Men jag känner att A hallen blev ett nedåt byt för vår del. Vi får försöka göra det bästa av det i B hallen i stället.

Gick 25 minuter igår, det gick super bra. Inga känningar eller andfåddhet, min puls hann upp till 140. Jag skriver ju in allt i mina tabeller så jag har koll på mig själv 🙂 Jag försöker komma ihåg att ta puls före och direkt efter. Det är just där direkt efter som jag ibland kan glömma. Nåväl jag hoppas att jag nu får vara friskt, att det kommer att stanna här. Men jag ska ta en snack med HC, jag har haft förändringar på EKG sen 2017 och inte fått veta det, varför?

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. anders
    Nov 13, 2019 @ 19:12:34

    Zumbade sig till en hjärtinfarkt!!! Det är dagens journalister det, allt för att skapa sensationsrubriker, hoppas verkligen att han inte skrev så. Må gott Anna och krya på ordentligt.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: