Promenix

Ska strax ut på prommis igen, går nu ca 20 minuter varje dag. Ska strax höja minutrarna, imorgon kanske. Men jag hatar att gå med täckisar, det är klumpigt och stelt. Tror jag ska köpa en lååång kappa eller en täck kjol. Har kollat på några kappor på nätet. Minna har en så snygg, kanske det blir den. Vi får se. Jag ska och prova lite kappor iallafall.

Var och installerade Päivi igår, hon vickar ju mig på Gold just nu. Skönt att hon kunde ta det. Jag ska och prata lite med de som bokar salarna…. kanske jag ändå byter ner till B hallen…. vi får se hur jag gör. Det är ju lite knepigt att veta, blir vi fler ryms vi inte där men å andra sidan så tar jag in ett visst antal och inte mer än det. Men själva lokalen skulle vara lugnare än A hallen. Jag ska gå in och prata med dom idag. Ja ja nu ska jag fixa frillan och göra mig klar för dagen.

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: