Hann inte igår

Jag hann inte blogga igår heller som jag tänkte. Vete gudarna vad jag gjorde. Jag var och handlade, lagade mat, sen kom det lite främmande till Savannah, Dennis och Marianne åt med oss….. vilade en stund efter de for. Sen kom Pontus och Minna på kvällen. Så dagen bara flög iväg.

Men till vår Gala! den gick så bra. Haparandas företagare har varit enorma, de har kontaktat oss och velat bidra. Privat personer som skänkt saker till vårt lotteri, alla deltagare som kom. Allt detta tillsammans gjorde att vi fick in 20200 kr!!! Inte illa va! Det var så roligt, vi var 7 nstruktörer på scen och 1 ZES, plus att vi hade två instruktörer på golvet som inte var upp på scen. Jag var oxå upp en sväng i slutet, jag tog Will you be there och cooldown! det funkade fint, det kändes bra ❤

Detta bildspel kräver JavaScript.

Våra sponsorer

Station-Ungdomens hus var med och jobbade, de höll koll, de servade oss med tjänster och fixade det viktigaste, scendelar!!! Allt flöt på som det skulle 🙂 En otroligt bra dag, vi får vara nöjda med den. Trött var jag på kvällen sen, vi hade lite fika främmande när jag kom hem men sen small jag av på soffan några timmar. Danne har skött markservicen med att städa upp köket 🙂

Idag blir det möte på skolan kl 10, jag och Nina tänkte ta oss en kaffe. Jag ska iväg med Päivi och sätta upp högtalare osv, hon vickar ju mig idag och de kommande måndagarna under november, sen får vi se i vilket skick jag är i, om det går, tänkte ha med henne som back up ifall det inte går en hel timme. Jag måste boka hall för vårens Gold så att det är klart oxå 🙂

Ja ja nu in på facebook och sen göra sig klar, jag ska ju vara på möte strax 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: