Min klocka

Apple har ju en funktion där klockan varnar om man tex faller, stiger man inte upp inom en viss tid så ringer den upp 112. Jag har ju Polar Ignite och m man hade fattat så kanske jag hade lyssnat på klockan. Men dagarna innan jag fick min infarkt så började den att svamla som fan, den ville ta pulsen på mig hela tiden. På tisdag satt jag i bastun och pulsfunktionen gick igång hela tiden, jag trodde klockan fått fnatt helt enkelt. Sen efter bastun kollade jag pulsen och den var hög och ville inte gå ner alls Jag var och visade ännu till Danne, kolla min puls den vill inte gå ner. Tyckte det var lite underligt att det var så. Sen hölt den på så där av och till, puls funtkionen gick igång hela tiden och jag har den inställt så att den inte ska mäta hela tiden för det tar så mycket på batteri tiden. Nu har den lugnat sig, inget sån svammel alls sen helgen. Så det var nog en liten föraning om vad som komma skulle.

De här dagarna hemma har gått bra. Jag har varit på en liten promenad varje dag, ca 15 minuter. Jag håller noga koll på mig själv, tar pulsen innan jag går, sätter på både klockan och Endomondo appen. Tar pulsen direkt jag kommer hem och sedan efter ett par minuter efter att jag klätt av mig igen. Under promenaden känner jag efter hur jag mår, känner jag knip, ja då saktar jag ner helt enkelt litegrann. Jag skriver dagbok med alla värden och jag skattar hur det kännats. Jag får ju snittvärde och max värde under promenaden oxå från klockan. Jag för in allt i exel så det är jäkla statistik på gång här, rätt roligt oxå. Igår hade jag lite högre startpuls men då hade jag promenerat redan till Päivi, satt med henne på en intervju hann bli lite svettig och sen hade vi lite moves för fotografering så start pulsen var något högre

hjärta 5.jpg

Rätt kul och hålla lite kolla på hur det går och hur det känns.

Var in på vårt p-möte igår, skrev ut min sjukskrivning och sen stannade jag en stund på mötet. Bra och dåligt är en punkt…. ja vad är bra får man numer tänka. Jag kände för några veckor sen att allt ändå var rätt bra. Men nu framkommer mer lögner mer hot, mer besparingar. Alla ska vi dra vårt strå till stacken….. vilket strå drar cheferna? Så bra, nej det är det inte längre. Danne är så stressad så han kunde inte ens komma hem på lunch, han stannade på jobbet och sov, det ringde i öronen, han hade tryck i huvudet, hjärtat slog, han var helt slut! Vår arbetsgivare kör sin egen personal i botten! Jag är nog inte den första som kommer in med en infarkt!

Ja ja nu ska jag vidare Petra kommer på kaffe, ska babbla lite med henne. Danne sover än, ungarna är på väg till skolan. ska vika lite tvätt och göra lite sånt 🙂

Be safe out there

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: