Fullt upp

Uiii jag har inte hunnit blogga på ett par dagar. Jag har haft fullt upp med allt. 2 pass på måndag och ett igår. 32 koreografier som skulle gås igenom, varav 3 var helt nya plus Strongs koreosar på 55 minuter. Bestämde mig kl 17 igår att ta en ny cooldown, så det gick snabbt, hade ny uppvärmning oxå. Hade knappt tittat på den innan tisdag. Jag gick igenom den på söndag lite snabbt, skrev egna chorenotes men sen har jag inte hunnit mer förrän igår på dagen. Och det gick ändå bra på passet 🙂

Ida blir det jobb fram till 21, detsamma imorgon…. Sen på fredag är jag ledig och då tänkte jag börja ta in studsmattan, jepp den står där ute än!!!! Sen ska vi på halloween disco med Alicia jag och Dennis. Det ska bli roligt. Lördag har vi bjudning för familjen åt Savannah. Så det blir till att fixa hela dagen, Danne jobbar så jag får göra det själv förstås. Söndag har vi en grej jag och Päivi på dagen. Så det ska bli roligt. Måste försöka hinna samla in alla priser, sponsoring oxå till vår gala.

Savannah går på en jätte bra KBT behandling. Hon är så duktig Päivi som hennes kbt:are heter. Det är ett tufft program, det är en träff minst en gång i veckan men det är ett otroligt bra program. Hon berättar, förklarar, ger henne uppgifter att göra, lär henne hantera känslor, lär henne ord att använda, lär henne bedöma, lär henne se vad som händer och varför, lär henne förstå. Hon är helt enkelt super bra och Savannah älskar henne. Hon är så otroligt modig min lilla tjej, det är inte alltid lätt att vända ut och in på sig själv ❤

Men nu ska jag in på facebook, dricka min shaken och sen fixa frillan, sen bär det av till jobbet 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: