Trött är bara förnamnet

Jobbat helgen, sjukskriven idag, inte för att jag är sjuk utan pga trötthet! Jag är snortrött, det har inte blivit många timmars sömn i helg. Natten mot lördag sov jag typ 3 timmar, natten mot söndag ca 4. Det kändes redan när jag gick i säng igår att detta blir inte bra, jag kunde inte varva ner. Sov, vaknade, sov och vaknade i stort sett hela natten, knaprade enligt klockan ihop ca 5 timmar och utav dom har jag haft en REM sömn (en lättare sömn) på 31% och lätt sömn på 48% så det lämnar inte många procent till en djupare sömn. Inte för det jag är van att sova lite men 12 timmar på tre dygn är liiiite för lite ialf när man oxå har jobbat. Man blir lite virrig, hjärnan blir som trög. Jag har alltid sovit dåligt men nu tycker jag det är extremt, sen vi fick det nya schemat så har jag sovit skit dåligt!

Idag blir det zumba, två pass, först ett strong by zumba och sedan ett zumba Gold pass, ser fram emot att trötta ut kroppen och skallen så jag kanske sover ordentligt! Jag har jobbat med nya låten och den nya uppvärmningen så fort jag kommit åt under helgen, lyssnat i matlagningen, svängt lite på röven lite här och lite där. Så idag blir det finslipning av nya låten.

Jag fick till ljudet iallafall förra veckan, fan vad skönt! Det enda som behövdes var att få isär högtalarna lite grann, det gick ju inte veckan innan, jag hade inte skarvsladdar så att det räckte! Men sist var jag förberedd, tog med mig kablar! Jag hade även med mig mixerbordet, men det hade jag inte kablar så att det funkade, var tvungen att se hur jag kunde koppla ihop allt. Men nu behövde jag inte mixerbordet, skönt! Det är bättre ju mindre kopplande jag behöver göra!

Förkylningen är över, nu känns det bara som om jag skulle behöva blåsa ur hela näsan, rensa upp lite. Annars mår jag bra på det planet! Alla pass har jag kunnat köra även om Strong passet förra måndagen kändes som om jag dööööör! Men det gick. Nå niin nu är det bara att köra på 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: