Mycket bättre

Gud sä skönt, vaknar idag och är mycket bättre i min förkylning! Jag är inte alls snorig just nu iallafall. Hoppas det har släppt nu.

Tänk mina rosor från i sommar, en fick jag i morsdagspresent av Danne, en var i blommorna jag fick av mina Goldisar, den via köpte jag själv och en kom Marianne med. Men de har blommat och blommat och nu när det började bli kallt för två veckor sedan tog jag in de sista blommorna och knopparna och ställde dem i vatten. Knopparna slår ännu ut!!! Alltså fatta!!

20191024_0747028640973520198098688.jpg

Men nu är det nog den sista knoppen som gör ett försök att ge mig en sista blomma.

Dannes telefon kom igår, den var ju in på rep, byte av display. Det var snabbt jobbat av dom, det tog knappa veckan. Tänk och tidigare fick man vänta i flera veckor innan du fick tillbaka din mobil. Allt går framåt.

Ja ja nu ska jag hoppa i kläderna och gå igenom mitt program för ikväll, Strong by Zumba på tapeten 🙂 Tjong poff och paow! Super program måste jag säga! Sen blir det lunch date med Nina 🙂

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: