Fan jag har lite nuha!

Fasiken oxå jag är lite snorig! Jag hade ju ont i halsen i helgen men det gick över snabbt, nu känner jag bara av förkylning. Jag nyser mellan varven, och det känns i en bihåla! Usch detta orkar vi inte med. Får se hur passet imorgon blir, om jag ställer in eller om jag kör? Ja ja vi får se! Körde mitt fitness pass igår. Det gick väl rätt ok förutom att jag inte hörde nått, jag har lock för öronen så för mig var musiken jätte tyst, jag vågade inte höja heller hur mkt som helst när jag inte visste om det är jag som är lomhörd eller om det faktiskt är tyst 🙂 Det är så svårt att hitta takten om musiken är för tyst! Sen filmade Rellu mig en sväng…. men guuuuud hur det såg ut, vilka jäkla armar, de såg ut som döda laxar som flaxade här och där, det ska det genast bli ändring på! Bra och få en film då och då så man der hur man ser ut. Men jag vet att jag tänkte just där, undrar hur man gör med armarna här, men nu VET jag då hur man INTE ska göra med armarna!!! 😀

Körde en zumba med Gripen här i Happis, en halv timme prova på lite och de gillade det. Så nu ska de fortsätta, de vill ha mig en gång i månaden, så det ska bli roligt. Det var jätte roligt, de var så positiva så det gör jag gärna om ❤

Skönt att inte ha någon som helst zumba idag, skönt att bara få vara i kväll, att inte ens behöva träna på någon låt. Det känns skönt, ska bara slappa och glo tv och kurera mig så får vi se om jag hinner känna mig nått bättre till Strong imorgon.

Ja ja nu ska jag ner och klä på mig, jobbet väntar, börjar 07 idag. Frillan är fixad så det är bara att borsta gaddarna och sedan dra 🙂

Be safe out there

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Okt 23, 2019 @ 18:23:21

    Kanske dags att lyssna på kroppen ❤️

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: