Då börjas det på allvar

Usch vad det såg kallt ut när jag steg upp! Minus 6, första gången så kallt här inne i stan och ett tunt lager snö på marken eller är det frost? Nä det ser ut som snö ialf

Fan vi har studsmattan ute ännu!! Jag har inte orkat riktigt, kanske jag skulle göra det nu i veckan. Om man bär det mot friggebodan först så är det lättare att bara därifrån länga in grejerna. Vi lämnar ju själav ringen ute. Men nätet och sidopadden ska in. Sen bär vi gungan oxå närmare friggebodan och tar in stora ringen iallafall.

Idag blir det Strong med Haparanda Kommun sen Zumba Gold på kvällen. Hoppas vi nu får till ljudet bättre, jag ska ta med mitt mixerbord, hoppas det funkar bättre då. Sen är det ju min platta, den har inte det bästa ljudet förstås. När Savannah får ny mobil så kanske jag skulle skicka in den där, laga upp den och använda den istället för plattan. Jag får fundera på hur jag gör. Jag ska testa det innan jag skickar in mobben.

Jag har ju ont i halsen och hostar, men känner mig bättre än igår. Hoppas detta nu inte tar fart efter dagens aktiviteter, då får jag ställa in Fysioteket i veckan. Jag har en grej med kommunen imorgon men det blir lite mer lugnt, måste ta ut låtar till det oxå. Det ska vara en halv timme och lugn takt. Så det får blir typ lite Gold Chair fast stående 🙂

Jobb sedan hela veckan, jag är bara ledig Onsdag sen jobbar jag hela helgen och måndag! Så här vet man vad man göra iallafall! Det känns att jag jobbar mycket mer nu. Tidigare fick jag ialf kanske ett par dagar under veckan då jag varken zumbade eller jobbade men nu är det antingen eller och zumbar jag inte så skulle jag ha jobbat. Som idag skulle jag börjat jobba kl 14 tror jag och jobbat fram till 22.

Efter jul ska jag ta det lugnare med zumban. Jag tänker inte ta på mig så mycket extra jobb för även om det bara är en halv timme eller en timme som en gångs grejer så måste man förbereda sig. Man måste planera ett program och man måste träna det. Som nu detta imorgon. I och med att det blir lite special så måste jag träna lite extra på låtar jag redan kan, fundera på vad som funkar och inte, vilka låtar ska jag ta med, vilka kan vara roliga för dem, musik? Det är inte bara att ställa sig upp och zumba, det kräver en hel del förberedelse oxå. Och jag dömmer mig så hårt om något inte går bra så därför övar jag låtarna mycket innan, visst nått felsteg helt ok men totala bläckor NEEEEEJJJJ!!!! Ja ja nu in på facebook, dricka shaken, fixa frillan och sen ta tag i dagen.

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: