Ont i halsen?

Faaan jag känner av min hals, torrhosta som gör dö ont när man hostar. Tryck i bröstet, vågar inte riktigt känna efter! Jag började käka esperitox igår, fortsätter nu i några dagar. Danne är ju jätte sjuk med feber! Han har smittat mig den lymmeln!

Igår gjorde jag mina faktureringar, äntligen, jag är ingen vän av sådant jobb! Men det ska ju göras. Det har varit så mycket fram och tillbaka med Zumba Gold, var ska vi vara, jo ni ska till A hallen, nähä det blir inget av med det och sen jo ni ska dit iallafall. Sen var det ju saker som skulle ställas i ordning, scenen skulle dit, fixa ”högtalarlådan” nycklar fram och tillbaka…. det var en hel del att fixa med det. Jag har så många järn i elden så när det kommer lite extra tar det ut en totalt. Men nu ska det väl vara lugnt ett tag framöver!

Ljudet i A hallen… hallen svalde hela ljudet! Men imorgon tar jag med mitt mixerbord så får vi se hur det går. Hoppas jag får till det bättre då. Vi ska testa med Rellu. hon hänger med mig lite tidigare så det blir bättre än det var sist, det skrällde om faaaan! Nå hoppas det blir bättre nu. De spelade ju bordtennis där på andra sidan ”gardinen” jag delar salen med ett gäng. Ungarna kastade flera gånger in bollar med flit till oss, inte för det men om man inte ser den och trampar över den så kan det ju bli rejäla skador! Jag ska prata med killen som håller i bordtennisen så han pratar med barnen. Ja just ja jag ska ta med en mikrofon oxå, sen skulle jag behöva en monitor, alltså en liten högtalare som riktar musiken mot mig. Nå jag får lägga ut lite krokar om det.

Ja ja nu ska jag in på fb, Alicia kommer snart, jag ska skriva lite koreosar, ta ut morgondagens koreo, sen börja med tisdagens warm up 🙂

Be safe out there

 

 

 

 

 

 

 

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Okt 20, 2019 @ 19:35:20

  Krya på!! Här har vi en stoffe som är jätte förkyld.. Själv har jag nyst som tusan 😶 hoppas det går över, reser ju nästa helg 🌞

  Svara

  • Anna
   Okt 21, 2019 @ 08:27:24

   Så började det för Danne han nös som tusan sen kom ont i halsen och feber! Ja fan hoppas han blir frisk tills ni ska iväg. Kryisar till Stoffe ❤

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: