Jobbet kallar

Jag har inte så mycket att skriva om just nu. Eller det skull finnas massor, men det är saker vi många irriterar oss över å jobbet, vår fritid osv. Men jag har inte tid att grotta ner mig i det just nu så det får bli vid ett annat tillfälle. Men den stora snackisen inom vård och omsorg i Haparanda Kommun är att cheferna nu får en utbildning på 3 dagar som kostar 800 000 kr. De ska vara på Filipsborg i Kalix så det blir övernattning där, det ingår både lunch och middag. Varför kunde de inte vara på Kommunhuset? Det får vi när vi har utbildningar, varför ingår lunch? Det får inte vi, det står numer, lunch på egen tid, varför övernattning och middag? Vi får inte ens vikarier på alla våra pass, de kortar ner timmar på varenda pass när vikarier tas så vi får svårt/kan inte göra vårt jobb. Tänk hur många vikarietimmar det skulle vara om man hade tänkt ekonomiskt! Snacka om att det pratas bland personalen, en riktigt stick ut ögonen på folk!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: