Premiären

Hade ju premiär i A hallen igår. Det gick väl så där…. ljudet var inte bra. Jag måste få högtalarna längre ifrån varandra men det fanns inte el uttag för det men jag får ta med förlängnings kablar till nästa gång. Sen måste jag ha med mixerbordet, det funkar inte utan. Sen att prova ljudet, finns inte tid med det. Så det blir till att prova mig fram pass efter pass tills att man hittar rätt i inställningar. Och när ljudet inte är bra så stör det mig hela tiden!!!! Sen är vi samtidigt som bordtennisen, och det var väl inte så lyckat heller. Ungarna skjuter över bollar med flit till oss och det kan ju bli olyckor med bollar som ligger på golvet ifall någon trampar på dom. En och annan olycka finns ju men många kom över med flit. Vi har som en ”gardin” som fälls ner mellan oss och den är två meter hög med plast och sen nät högst upp nästan ända upp till taket. Nåväl de ledsnar väl skulle jag tro. Så känslan efteråt var inget vidare, kändes som ett neråt byte! Men nu är det så och vi får göra det bästa av det hela helt enkelt.

Kunde inte sova i natt, somnade en sväng men vaknade rätt fort och 03.20 steg jag upp och gick på soffan. Somnade kanske vid 04.30. Så nu är man lite virrig i planeten.

Ok nu in på fb, fixa frillan och sen ska man jobba idag… igen :/

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: