Alltså ledig

Fy tusan vad skönt jag är äntligen ledig!! Jag har ju jobbat 3 helger på raken och det har inte kännats kul alls. Denna helg var jag helt slut, det kändes som om jag inte ens orkade tänka!

Idag blir det Kalix med Savannah, sen hämta nyckeln till skåpet i A hallen, sen hem och gå igenom passen, för kl 15 har jag första Gold passet med kommunen i B hallen 🙂 Och klockan 18.30 är det premiär i A-hallen. Det ska ju vara ett bordtennisgäng där samtidigt som oss…. hur tusan ska det gå??? För oss går det men tänker på dom!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: