Ja taas

Och igen som man säger på finska. Inte för att jag kan prata finska men jag förstår det mesta även om det oxå blivit sämre faktiskt. Ingen tror en när man säger att man bor i Haparanda och inte kan finska. Men vi är faktiskt en liten del som aldrig lärt oss det. På mitt jobb är vi 13 personal eller var vi, nu har de ju tagit två huvuden från oss. Och jag tror vi är 3 som inte kan finska.

Ja ja bara en snabb blogg är ju på väg till jobbet. Jag sov ju inte många timmar natten mot igår och det började göra sig till känna på eftermiddagen måste jag säga. Jag var kanon seg hela kvällen. Inatt har jag sovit lite mer iallafall, 1 timme och 40 minuter längre enligt min klocka. Och det känns, jag är inte lika trött idag.

Ja ja nu ska jag börja fixa frillan, blanda shaken och iväg till jobbet. Samma tur idag 08-20!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: