Trött, nja inte än

Fasiken det blev sent igår, så här sent har det inte blivit på jätte länge. Klockan var halv 2 innan jag var i säng!! Kollade en Jackie Chan film. Den var så bra, spännande så jag kunde inte sluta titta. Upp med tuppen, lite över 4 timmars sömn men jag kände mig rätt pigg ändå. Det kommer senare idag.

Var i A hallen en sväng igår och fixade med korgen Jussa gjort åt mig så jag kan ha mina grejer där, så jag slipper dra dem fram och tillbaka hem. Han har gjort en jätte bra krog, den är på hjul och låsbar så jag kan lägga i allt där och sen bara rulla den mellan mitt förråd och scenen, skit bra! Den är tom fast låst i väggen i förrådet. Nackdelen med allt detta är att det kommer att ta tid för mig att sätta upp allt, sen att ta ner går alltid fortare. Tidigare behövde jag bara koppla en sladd i mobilen så var det klart.

Jag ska snart börja packa mig iväg till jobbet, börjar jobba 08 och jobbar till 20. Men först lite blogg, fb och så fia frillan, sen iväg till jobbet!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: