Pippi aj aj

Jäklar när man alltid ska ha mycket i görningen så blir huvudet virrigt. Jag var på väg på ett zumba pass på förmiddagen på onsdag. Lite sen var jag, telefonen ringde och jag borstade tänderna samtidigt som jag försökte göra min förstådd utan att grisa ner telefonen. Rusade in på dass för att spotta så jag kunde prata, glömmer att pallen står rakt framför dass stolen och springer rakt in i den, sparkar till den så hårt att den flög in i väggen. Ont gjorde det utan bara fan men kunde ju inte börja gapa och svära eftersom jag var i telefonen med en människa som bara är ytligt bekant. Det skramlade ju som tusan så det var jag ju tvungen att förklara. Onsdagen gick rätt bra, kände ju att jag har lite ont men inte farligt. Men sen igår morse när jag kollar in foten så ser den ut så här! Första bilden är från Onsdagen, de andra två från igår. La ut den på facebook så får jag en kommentar ”Trodde de bara pysslade med sånt under Jesu tid” 😀 😀 😀

Som en liten bulle! Nå det var inte så farligt ont, vissa rörelser gjorde ont men att stå på den kändes inte. Så jag bestämde mig för att köra mitt Strong by Zumba pass ändå. Som Fia en av deltagarna konstaterade, du har ju två ben, hoppa på ett 😀 😀 Det gick bra ändå, snabba sidleds förflyttningar kändes och när jag stod i utfall förstås, då böjs ju fotbladet. Så där fick jag ta det lite lugnare. Idag är den lite mindre uppsvälld med då är den mer blå förstås, öm är den ännu.

Passet jag var och körde på Onsdag var ett sittande pass, det var riktigt roligt att göra det igen. Jag har nog inte gjort det på 2 år iallafall. Det var ett gäng som handarbetar ihop som ville prova. Så sagt och gjort, jag blåste ut till Nikkala, det var riktigt trevligt ❤

Idag blir det jobb och jobb hela helgen, en 3e helg för min del. Nå det är bara att se glad ut och jobba på! Tänk på lönen brukade min mamma säga när det smakade mindra bra att gå till jobbet.

Ja ja nu vidare in på facebook, lite uppdateringar, vi jobbar på med vår gala jag och Päivi. Hoppas att våra företagara i Haparanda nappar på vårt förslag 🙂

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: