Mamma/dotter dag

Igår eftermiddag hade vi en mamma/dotter dag, det var så mysigt. Vi var och åt på Subway och sen strosade vi runt gallerian. Savannah hittade en jacka och ett par byxor. Så fint, min lilla fina unge. Vi pratade om saker, vi bara njöt av lugnet. Det var inte så mycket folk i farten heller. Savannah har ju svårt med det men igår gick det för att det inte var så många andra där. Vi satt och åt glass tillsammans på kvällen då säger hon till mig, En del av mina kompisar säger att de vill ha en mamma som du, jaha säger jag och tänker att det har med zumban att göra. Alla vet vem jag är och alla ropar och vinkar till mig på stan. Men det hade det inte, jag frågar varför? Jo sa hon du tar tag i saker, du reder ut på en gång vad som hänt, du pratar med rektorer och andra som behövs pratas med. Som på språk, under de första veckor tog du flera prat med rektorn och lärare, då sa de oj vad skönt, det är sådant vi har velat att ska tas upp. Då kände jag att jag kanske gör något rätt som mamma ändå.

Mitt liv går verkligen från att vara på topp till att rasa helt i nästa sekund. Så är det att leva med olika diagnoser, i vår familj finns flera olika diagnoser, ADD/ ADHD, ADHD, Språkstörning och högfungerande autism och jag står i mitten. Jag vet inte alltid hur jag ska göra och vad som är rätt och vad som är fel. Dessa diagnoser är ju alla liknande varann men ändå så olika. Men alla innehåller rätt mycket egocentrering, att inte förstå andras känslor, sätta sig in i ett samspel, oorganiserade, svårt att ta ansvar, se att det är bara jag som kan ta ansvar för mitt liv, svårt att ta stress, allt avvikande från ”planen” är så jobbigt att ta, explodera och sedan bara tro att nu var allt ok igen. Sällan och aldrig säga förlåt för att man menar det. Man säger det för att man behöver något eller man har lärt sig att det är nått man gör men förstår egentligen inte varför. Situationen är ju över och glömd. Kvar står jag, rätt ensam. Det gäller att skaka av sig det, ta nya tag, kämpa sig upp igen.

original

Men guuud vilken gnällblogg detta har blivit, igår gnällde jag över att jag var trött!

Vi jobbar på med vår gala jag och Päivi, det går framåt, vi har fått lite sponsorer, lite priser och annat. Vi kläcker ideér. Evenemanget gjorde jag igår. Min photoshop funkar inte just nu, min dator har för lite minne 😦 surar. Förr kunde man tilldela mer minne till photoshop men jag hittar inte var man gör det på dagens maskiner…. Så jag får improvisera. jag gör en bild men sen går den inte att spara, så då blir den en screenshot, klistra in i paint och sen spara som jpg. Jag har lite bilder som skulle måsta bli gjorda. Ska försöka mig på det idag.

Strong by zumba idag, ska bli riktigt roligt. Jag har börjat titta på nästa block. Ska bli roligt att byta ut 3an strax 🙂

Be safe out there

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Okt 10, 2019 @ 11:58:17

    Mysigt med tid tillsammans ❤️

    Din blogg och du måste ju få ventilera!!! Du gör det bra, med allt vad livet innebär 🙏 Kram på dig fina ❤️

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: