På flera sätt nytt

Jobbade halv dag igår, jag hade ju tjänstledigt på eftermiddagen. Vi går ju på vårt nya schema nu och jag har ännu efter första veckan bytt rad, vilket betyder ännu en helg för mig. Vi fick en ny gäst på korttids igår. Eller jag ska inte säga korttids utan det är fritids. Vi har ju haft det förut men så tog skolan över det men nu har vi det igen. Så under vårt Östermalm finns gruppbostad, korttidshem, daglig verksamhet och fritids. Det var jätte roligt att få lära känna vår nya gäst, positiv, rolig, framåt. Det kommer att bli kul.

Jag hade mitt fitness pass igår, alltid lika roligt alltid lika svettigt. Ny låt, nya steg men de är så otroligt roligt och jag har såna super deltagare ❤

Idag blir det att dra iväg på ett nytt pass, Zumba Gold Chair eller Zumba Gold för sittande deltagare. Ska bli roligt jag har inte haft det på länge, förutom det lilla jag hade förra veckan. Annars är det nog ett par år sedan jag hade det. Så det ser jag fram emot att få göra. Nya datum ska oxå lämnas in till Stationen. Jag har bara så mycket nu så jag hinner inte riktigt med allt jag tänkt.

Jag hade tänkt vara iväg till Luleå och hjälpa Linda med en grej men när vi bestämde detta så var vi lediga båda två Danne och jag enligt schema. Men så kom ju schema bytet och Danne jobbar nu. Först skulle jag ha jobbat, byte nummer två, jag är ledig men Danne jobbar. Och det är helt enkelt så att jag inte orkar köra själv till Luleå, jag orkar knappt köra till Kalix, helt plötsligt blir jag så jävla trött att det känns som om jag ska somna och jag somnar. Det går inte att kämpa emot, jag måste stanna och gå ut en stund och det hjälper heller inte alltid. Jag är för slut, jag har alltid fullspäckade dagar och för lite sömn helt enkelt. Jag har provat gå och sova tidigare, även om jag somnar så börjar jag vakna efter ett par timmar, jag vaknar till, kollar på klockan, vaknar igen, går upp och pissar, vaknar igen, Danne snarkar, vaknar igen, Roffe ligger på mina ben eller jag hör ett ljud, kudden är fel, jag fryser, jag svettas och så där håller jag på hela natten. Så sömnen blir inte så mycket att prata om. Så det är väl ganska självklart att jag är trött under dagarna.

Nu ska jag in på facebook och göra ett evenemang 🙂 vi har ju vår galan snart!

Man ska se livet från en positiv vinkel, det försöker jag göra, ofta lyckas jag rätt ra andra gånger mindre bra. Men jag försöker tänka så här om trötthet 🙂

5

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: