Kallt

Inga minus grader men det är ändå rått ute, det är rått inne, jag borde elda men har inte orkar sätta igång nån brasa än. Klädde på mig istället 🙂 Jag får väl göra en…. så där ja, då var det tänt.

Jobb idag, börjar kl 12, men jobbar bara halva turen sen är jag tjänstledig för eget företagande. Jag har ju egentligen väldigt lite tjänstledigt. Jag får höra att din lediga tid går åt till att zumba men nej det är inte riktigt sant, det är ju därför jag har tjänstledigt för att jag faktiskt jobbar kvällar.

Hade min sista Gold timme på Aspen hyllan igår, vi har hunnit vara där 3 terminer. Det har varit riktigt bra. Kommer att sakna hyllan. A hallen står siktet på nu, jag tror det kommer att blir riktigt bra, jag ser fram emot det. Det kändes jätte bra när jag var där och tittade. Vi var och kollade var allt ska vara, scenen, vilket förråd jag ska ha osv. De kämpar fritidsenheten för att jag ska få det så att det funkar. Jag tror det kommer att bli riktigt bra det där. Förövrigt gick passet jätte bra fast att jag inte hade någon scen, det är bara att vara tydlig, jag försökte göra mig så lång jag bara kunde så att de skulle se min cueing. Det gick bra, det gjorde det 🙂

Ja ja nu in på facebook, dricka shaken och sedan gå igenom dagens pass. Jag har inte hunnit ta ut någon låt till fitness zumban, har en som jag valt ut måste kolla lite mer på den, jag hinner kanske till ikväll ändå.

Kom just hem igen, var mellan varven och förde ungarna till skolan och yepp, det har varit minus ute i natt, det jag trodde var fukt var is på bilrutorna! 😦

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: