Olika syn på livet

Oh guuud fatta vad skönt jag hade ledigt och det var söndag!!! Jobbade ju hela förra helgen, nu har jag jobbat fredag och lördag, bytte rad med Mari igår, jag är dig evigt tacksam, det betyder att jag hamnar på andra helgen. Men det löser livet på så många olika sätt att jag får byta rad.

Jag håller ju på med prepping som det heter. Jag har börjar förbereda mig för när krisen kommer. Har börjar köpa in en massa små grejer, som ficklampor, batterier, solcellsladdare och lampor, värmefiltar, ni vet såna i typ folie, en radio behövs, tänker på olika kläder vi behöver, skor, jag har nu en plastlåda men ska fixa mig en bra resväska på hjul, vi har ju flera små som vi kan lasta av i ifall man nu kommer dit men nu en stor så vi får in allt på ett ställe. Sen är det ju lite torrfoder, ris, nudlar, verktyg, knivar osv. Vatten men det tänkte jag inte förvara men däremot köpa in såna hopfällbara flaskor som tar lite plats. Filtar, jag ska ha vantar och mössor klart i en låda, värme ”sulor” till skor och vantar, såna ni vet som man bryter och de börjar värma. Danne är ju oxå lite inne i sånt här så vi har börjat planera ett rum som vi ska fylla med lite olika saker. Vi har ju vårt lilla förråd men det är ju fyllt till bredden med saker men om vi slänger det vi inte använder, behöver och organiserar lite så kommer det att funka 🙂 Sen det gamla pannrummet…. det kan man oxå göra i ordning faktiskt. Den gamla tanken måste ut, jag har länge tänkt kolla med någon som faktiskt kan stycka den så finns massor med plats där. Det är lite kul faktiskt.

Alicia var här igår och vi har ju mellan varven lite olika åsikter om hur man gör saker. Som att man inte matar hundarna med choklad, så hon gick och satte sig i hallen bakom min pilates boll som hon lekte med och tjurade. Nå det gick över efter ett tag.

Dennis kom efter att han tränat och duschat så for vi på IKEA, jag tänkte köpa lampor till köket och de hängde med. Det gick jätte bra först men sen blev Alicia både trött och less tror jag jäklar var hon tjurade. Dennis skulle bära henne och när han inte gjorde det så satt hon bakom hyllor, låg på golvet och låtsades smita. Hon skulle inte sitta i vagnen heller! Dennis gick vidare och jag höll lite koll på henne i smyg så hon faktiskt inte försvann. Men det vågade hon ju inte hon kom springandes efter ett par minuter. Men tjurandet fortsatte fram till kassan, hon ger inte upp i första taget. Det kom två äldre damer som tänkte vara hjälpsamma men det blir ju bara värre då. Hon sa den ena, det brukar hjälpa om någon annan säger, nja sa jag inte med henne. Och tanten hoppade ett par meter bakåt när Alicia gapade till. De försvann fort. Vi for hem till oss och jag lagade mat så blev hon på bättre humör.

Kvällen var hektiskt, vi åt alltså vid 17, kl 17.30 blåste jag iväg på ICA och Dennis och Alicia för hem. 18 var vi hos Lisen, hade lite avslutningsfika med delar av The Lizz. Efter 19 kom Annika och Thomas och hämtade mig och vi for till Minna och firade att hon fyllt 50 år. Nått vi planerat i flera veckor men det har alltid kommit något i vägen, antingen så har hon haft andra som firat henne eller så har jag jobbat. Igår blev det äntligen av 🙂

minna

Snottade Minnas bild hon hade på facebook. Pontus har ju en egen mancave och han har FLIPPERSPEL!!! Jag älskar flipper, det är så jävla roligt!!!!Så jag och Annika hade en kul stund vid dom 🙂

Ja ja nu ska jag vidare, måste hinna göre en massa, jag har möte kl 09 idag!

Be safe out there

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Nina
    Okt 08, 2019 @ 17:52:37

    Kul att nån annan än jag ”preppar” 😁 Jag hade som krav när jag köpte hus att det ska finnas vedspis o jag har koll på var närmaste kallkälla finns 😊 Solcellsladdare är det nästa på inköpslistan 😁😁

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: