Anhörigdag

Igår blev det en lång dag för min del. Jag var inbjuden med zumban att delta i en anhörigdag med start kl 12. Först hade de tänkt att jag skulle hålla till i källaren. Jo bra tänkt men lite trist. Så vi ordnade snabbt ett rum på övre våningen. Och det blev nog ganska bra, det rymdes inte många men då kunde jag ju köra i flera omgångar istället. Det var riktigt roligt, jag körde en sittande och samma låt där vi stod upp. Bara för att demonstrera att det går att göra samma låt både sittandes och ståendes. Allt är möjligt i zumba. Jag fick lite jobb erbjudanden oxå. Så sånt är alltid bra när man får vara med och visa upp sig.

Sen var det jobb direkt på det, slutade kl 22. Det här nya schemat kommer att ta knäcken på oss eller mig iallafall. Det kommer att bli mycket sjukskrivningar alltså! Folk kommer att gå i väggen. Det känns som ingen höjdare direkt.

Nä nu måste jag börja göra mig i ordning, jag ska till jobbet, börjar jobba kl 08 och slutar 20 idag. Det här är ju min andra helg, jobbade ju förra men med schema bytet så hamnade jag på två helger på raken. Då bytte jag ju rad med Mari och hamnade på nästa helg oxå! Så tre helger på raken, känns fint det :/ Nä det går bra, det gör det, jag överlever. Sen rätar det ju ut sig.

Be safe out there

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: