Fredag och Zumba

Idag blir det mycket att göra, först ska jag gå igenom dagens pass, det blir flera olika jag ska vara med på Anhörigdagen som anordnas av Haparanda Kommun zumba kids om det finns barn, Zumba Gold chair, tror det heter seated zumba nu eller nått liknande…. fast jag tror att det bara faktiskt ännu heter Zumba® Gold Chair. Nå man sitter iallafall och zumbar, sedan Zumba Gold, kanske någon låt i fitness, tar även med lite strong by zumba ifall någon vill prova 🙂 Så det blir en salig kompott av olika zumbor. Det kommer att bli riktigt kul. Sen tänkte jag att jag kanske nånstans hinner och göra mig en bricka till A hallen oxå…. får se om det fixar sig.

Körde mitt strong pass igår och vi var faktiskt 10 stycken och ändå var någon stammis ännu borta. Det är så roligt att det äntligen börjar vara ett pass, när vi bara är 3 och 4 så blir ju inte feelingen den samma direkt. Vi är nu ca 8 stammisar plus att det alltid då och då hoppar in några andra.

Nu sätta igång dagen, facebook, frillan shaken och sen öva, planera det sista på dagens alla pass.

Be safe out there

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: