Mindre förlossning

Jobbat hela helgen, varit på fest och hunnit planera veckans zumba låtar. Jag måste göra ett upplägg för fredag oxå, jag ska vara på Anhörigdagen och hålla lite zumba.

Från och med idag har vi nya schemor. Vi jobbar helg igen, jag och Danne! Usch vad trist… fast det värsta är att jag tappar så mycket kontakt med Alicia. Dennis har ju haft henne de helger jag varit ledig men nu byts det för oss. Jag har ju kunnat ta om han fått utryckning osv. Känns inte alls kul detta 😦

Alltså jag har haft ont i magen sen i lördags. Jag har haft riktigt kramper och jag vet inte vad det berott på. Jag har varit på dass så det är inte det som varit problemet. Idag skulle jag gå på dass och är helt plötsligt hård i magen, det är jag ju typ aldrig. Eller hård, skulle tro att jag är normal men fr mig som haft diarrér sen jag var 15 så är det som en helg förlossning att gå på dass när det blir normalt. Man bara känner att aha, detta blir jobbigt och man vågar inte trycka för man vet inte hur ont det kommer att göra, sen har jag inte kvar dessa muskler som ska ”hjälpa” till att driva det framåt, jag måste som tänka ut det. Jag får ta i för kung och fosterland alltså. Så jäkla jobbigt!!! Nå nu är det över och allt återgår till det normala eller normala för mig iallafall 🙂

Nå niin som vi säger här uppe, nog med skit pratet 🙂 Jag tog ut veckans zumblåtar som jag nämnde här tidigare igår kväll. Jag hann gå igenom dem några gånger så det känns bra att inte vara helt grön idag. Så det blir nog bra det där. Idag blir det strong med kommunens folk kl 15 och sedan Gold på kvällen. Så jag har inga problem med vad jag ska göra direkt.

Har varit med Minna kl 08 och hämtat möblerna som Dennis ville ha till Alicia, jätte bra grejer. Dom kommer att bli kanon till henne. Såg jätte fina ut. Nu står de i carporten och väntar på att bli upp hämtade 🙂 Ja ja nu shaken, kolla mail och in på fb och uppdatera lite.

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: