Tiden rusar iväg

Usch vad tiden går fort när man har bråttom! Jag börjar jobba strax och tänkte hinna slänga in en snabb blogg!

Hundar och fåglar är matade, Aftonbladet är läst, kollat facebook en snabb sväng, offerter är skickade, har lite fakturering kvar att göra. Men det hinner jag göra nånstans under helgen. Men morgon timmarna var effektiva 🙂

Vi var ju på CMMs årliga fest för oss som jobbat under den helgen. Trevligt som vanligt, god mat, igår serverades Svelleburgare, eller som Stefan sa, de har försökt att göra en som den gjordes då 🙂 Uppskattades av mig iallfall, det är ju att komma ihåg kiosken det 🙂

Det var en trevlig fest, fotade inte mer än bandet kom jag på Molly Maguire från Piteå, det var riktigt bra de!! Vi klappade och vi dansade. Jag hade på mina senaste high heels var liiiite orolig fr dansandet men tänkte att jag får ta av dom om det inte går men det gick rätt bra. Man tar ju inga utsvävningar med såna klackar direkt men det gick 🙂

20190928_095418184282649749244703.jpg

Dessa är faktiskt inte de högsta jag har, de har 13 cm i klack, jag har ett par mer sommar som jag köpt i slutet på 90 talet som är 14 cm, de används ännu ibland. Men mina favvosar med röd klack är 11 cm. Jag gillar ju detta med höga klackar men går sällan i dem numer.

Jag och Nina gick tillsammans, vi hade som vanligt jätte roligt. Styrelsen för CMM var livrädda för att vi skulle dra upp dem och utföra någon dans men detta år lät vi det bara gå till att visa filmen från förra årets dans! Det var ju så otroligt bra. men nästa år är det 10 års jubileum. Då jäklar går ingen säker :O

Var och flyttade ut mina blommor, jag drar in dom mot väggen på altanen på nätterna. De blommar ännu så jag är rädd om dem. Arrangemanget jag fick av zumba gänget i vår blommar för fullt, de blå för andra gången och prästkragarna för tredje gången, det är massor med knoppar så ett par dagar till med sol och inga kalla nätter så står den i full blom!

Klicka på bilderna så blir det större. Vet inte om ni ser men på bild 2 är en liten prästkrage på gång. Den vita rosen köpte jag åt mig själv fr jag tuckte den var så fin, den kämpar med att göra en sista ros. Den röda rosen är morsdagsblomman jag fick av Danne. Den har blommat hela sommaren.

Ja ja nu blir det att sätta fart, håret ska fixas och sen måste jag hinna handla lite mjlk och föra hem innan jobbet oxå.

Be safe out there

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: