Att fylla år

Alltså på så sätt är ju facebook otroligt, herrekyyyt vad man får grattisar!! Tror det var typ 230 under min profil, massor i händelser och sedan under fotona jag satte ut på Dannes ljusstake till mig så var det oxå över 60 kommentarer där folk oxå hälsade grattis. Sen ute på stan, det som var mest roligt var att många ungdomar och barn hade sett någonstans att jag fyllde år och det ropades grattis överallt var jag kom. Jag kom in på Aspen igår så var det flera som ropade Grattis Anna!! Sen höjden av allt var ju när min zumba Gold grupp stämde upp till sång, så mäktigt det lät och samstämda var dom. Och inte nog med det, på slutet kom även Ju jutsu gänget in och fortsatte sjunga, så underbart ❤ Det är härligt att fylla år ❤

Idag blir det jobb kl 11-15, sen är jag tjänstledig på eftermiddagen. Jag har ju zumba fitness idag. Så det blir till att hoppa i kläderna och köra igenom mitt pass för sen hinner jag inte. Alicia kommer, jag ska hämta henne från förskolan. Hon ville komma igår men fammo skulle ju ha två pass så det gick inte. Men idag tänkte jag att vi får hänga, Dennis kommer hit efter jobbet så får de käka här.

Ja just ja, jag och Savannah har bokat på Pite havsbad den 6e december. Vi ska på jul show, käka middag, bo fint i de nya rummen med bastu!! Vi sover en natt med det bästa hotell frulle!!!! Sen ska vi bada och ta någon behandling tänkte vi, det ska bli så kul, bara hon och jag ❤ Det var faktiskt hon som ville det, jag föreslog att hon tar med sig en kompis men hon ville åka bara på två, min underbara fiiiina gumma ❤ Ja ja nu måste jag sätta igång dagen

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: