Fyller visst år

Jag fyller år idag, det hjälps inte, varenda år hur jag än försöker så blir jag ett år äldre vid just denna tidpunkt! Tänkte att nån gång kanske jag får hoppa över ett par år men icke, det kommer inte på fråga.

Jag klev upp på morgonen och då har Danne gjort ett stort paket åt mig! Vi köpte ju en ljusstake på Taavolagården i augusti


Danne blev inspirerad av att göra en egen. Han googlade och kollade modeller och hittade på sin variant. Jag har varit portad in i hans rum nu ett tag, han har gapat som en galning så fort jag varit på väg in. Förstod att nått håller han å att göra…. men denna, den var otroligt fin och mycket mer gedigen än den vi köpte, tung är den oxå!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Ser ni mätaren, den är inställd på 54, jag fyller ju det idag ❤ Han är så finurlig min gubbe. Tack för den, jag älskar dig ❤

Innan Savannah gick till skolan fick jag ett jätte fint brev av henne, hon är så klok min fina lilla gumma. Gissa om tårarna rann när jag läste det ❤

20190923_0800258494179128119312176.jpg

Jag ska plasta in det så det alltid finns kvar ❤

Idag ska jag och Rellu iväg på möte, spännande!!!! Så får se hur mycket hjälp vi kan få på traven. Det ska bli så roligt, mycket jobb, men ett roligt, underbart och spännande jobb 🙂

Päivi och jag har oxå zumba planer, detta friar vi Rellu ifrån även om hon ska delta i det hon med men hon har nog med det andra. Så detta gör vi det stora i, Rellu får komma med förslag, råd och tips.

Igår fick jag nästan alla fönstren tvättade. Nu har jag insidan på vardagsrummet. Insidan på Savannahs rum och garderoben sen Rasmus rum och fönster. Det tar jag idag tänkte jag.

Idag blir det ett zumba Gold pass men innan det blir det Strong by Zumba med kommunens folk. Det är så roligt att de vill köra det med. Det är ju ett tufft program men ett så jäkla roligt och bra program! Måste bara träna det nya blocket, för jag kör en lite lättare variant på det med dem. Vill inte chocka dem direkt 🙂

Alltså det stökar på här idag, någon vill kanske gratta mig, lampor tänds, både jag och Danne stod och tittade på när lampan till spindeln tändes och det är en trycka knapp till den. Någon spolar i källaren och nu stökar det i Savannah eller Rasmus rum. Hör inte varifrån det kommer. Kanske jag får grattis hälsningar från den andra sidan.

Ja ja nu in på fb en sväng, dricka shaken och sen börja träna koreosar.

Be safe out there

 

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Sep 23, 2019 @ 20:54:19

    Grattis älskade vän 😍 och vilka underbara presenter 🙏

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: