Kallt som fan

Usch vad kallt det börjar bli, rutorna på bilarna var isiga för 3e morgonen när jag steg upp för 2.5 timmar sen. NU är det bara 3 plus ute så nu har det verkligen börjat!!! Hösten är här och vintern börjar göra sig närvarande.

Städade igår efter att Alicia for. Dammsög, skurade torkade av lite damm, jag började tvätta fönster men det blev för mörkt, pysslade med tvätt, det är inte lite av den varan i vårt hus. Tänk om jag skulle tycka att det är kul att städa eller fast terapeutiskt…. men det tycker jag inte det minsta! Jag drar på det in i det längsta! Jag liksom ger huset lite konstgjord andning till det blir ett måste eller att jag tänker att nu jävlar gör vi detta. Fast det märks att vi har mindre katter nu, det är mycket mindre hår överallt.

Var helt slut när jag satte mig i soffan, somnade en skvätt efter ett tag. Gick och la mig i sängen vd 23 tror jag.

Jag har verkligen försökt hjälpa andra i hela mitt liv. Jag sätter ofta mig själv sist för att jag försökt hjälpa andra att tex försöka lösa problem, jag har försökt finnas när jag behövs, jag lider med utsatta människor och ger bort mina saker, kläder om någon behöver dem mer än jag. Jag tvekar inte att stanna och fråga hur någon mår om jag tex hittar någon liggandes på marken, jag går/kör aldrig förbi. Mitt jobb är ju med utsatta personer. Om jag ska köpa ett djur så köper jag det som är deformerat på något vis för att jag tycker synd om det. Så igår så säger en person åt mig att jag uttalade mig hånande ang en människa. Jag ställde en fråga om hur något går till, hur fan GÖR denne? Jag ville verkligen veta hur det gick till. Men då säger denne person att jag sagt -Hur FAAN gör denne! Det beror ju på hur man betonar. Men jag menade det som en fråga inte något nedslående. Då tänker jag att det måste bero på vad personen anser om mig, det lägger ju sin tolkning i det. Denne måste tycka jag är en elak person och då lägger man tolkningen på fel ord så att påståendet blir elakt! Jag blev faktiskt riktigt sårad över att denne person tror så, tycker så om mig. Detta är även en person som jag står upp för, hjälper ofta.

Tagit ut tisdagens koreo, en härlig cumbia står på menyn. Satt just och skrev koreo, lyssnade samtidigt som jag skriver, konverterade låten och laddade ner den. Så jag tror inte jag behöver göra så mycket mer på den. Den sitter redan rätt bra. Fan vad skönt att det börjar gå åt det hållet när det gäller att träna in koreografier, man behöver inte längre lägga en enorm så tid på varje koreo, det tar som idag 5 minuter…. såååå jäkla skönt!!! Jag minns när Kirsi sa till mig, jag ligger i soffan på rygg och tittar och sen kan jag den. Faaaasiken så avis jag var, tänkte att jag kommer aldrig dit. Jag var ju tvungen att dansa varje låt som en galning för att lära mig den. Men nu så nu är jag ju där jag med. Fast jag vill ännu dansa den några gånger innan jag tar in nytt på pass 🙂

Ja ja nu lite shake och sen kolla fb, uppdateringar, fixa frillan. Snart kommer Petra med sina hundar, Dennis och Alicia kommer oxå på dagen. Vi tänkte fara på Taavola gården och fika. Lilla fina gumman, hon är så klok ❤

Be safe out there

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Sep 22, 2019 @ 11:41:24

  Oavsett hur mycket man ger av sig själv till andra så verkar det inte vara nog… Undrar just hur mycket ”denna” person som uttalade sig så så gör för andra 🤔 Jag vet att Du är en genomgo och ärlig person ❤️ Förstår att du blev sårad och ledsen… Men vet du vad, ibland behöver man stänga vissa dörrar… Enbart för att spara på sin egen energi! Såna energitjuvar är inte värda dig!!

  Kram 🥰

  Svara

  • Anna
   Sep 22, 2019 @ 12:21:49

   Jo du har så rätt Nina, det är aldrig nog. Nu ska jag börja tänka mig för o själv bli mer ego. Och vissa dörra behövs stängas bara för att spara på sig själv ❤

   Svara

 2. Nina
  Sep 22, 2019 @ 21:21:49

  Positiv egoism 🙌 det har Valle lärt mig 🥰

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: