Ekorren

Alltså fy vad hemskt, jag körde över en ekorre igår!!! Jag var ute och körde från jobbet och så kommer det en ekorre springande, jag försökte hinna bromsa men jag hann inte! Jag tittar i backspegeln så ser jag hur den springer vidare med bakbenen släpandes efter dig. Usch vad jag mådde dåligt!!! Jag vände tillbaka och ser att den kurat ihop sig vid ett träd, stackars lilla ekorren!!! Vi kör vidare och jag ringer Danne för att se om han kan komma och ha ihjäl den. Men det kunde han ju inte!! Jag försöker ringa polisen, men får inte tag på någon, den pinas ju! Då kommer jag på det, Tomas han är ju brandman, han ska ju kunna sånt här. Och tur har jag har är precis i närheten så han kommer rätt snabbt, men han kunde inte heller. Nä huj sa han den tittar ju på mig. Den blev snabbt sämre och sämre den lilla fina ekorren. Jag ber om förlåtelse och säger att det var inte meningen att köra på dig lilla fina ekorre. Den ligger där ihop kurad och flämtar, den har ont. Då kommer Dennis, som sänd från himlen, han stannar med spolbilen och han har en spade i sidan. Jag sa att du måste göra det, du måste hjälpa den. Han tvekar men tar spaden och jag ber honom hugga den vid huvudet. Den ligger ju så nära stammen att det blir svårt men han gör det, den stackarn sprattlar men det är ju dödsryck, den var ju i princip död, Men jag tyckte så synd om den. Jag hittar en t-shirt i bussen, jag lindar in den i den och sätter den i en påse. Jag vill inte att någon katt ska kalasa på den. Det räcker väl med att jag körde över den. Jag tar med den till jobbet och sätter den i vår soptunna. Jag ville begrava den bredvid trädet på jobbet men Danne tyckte jag var svamlig. Nå jag gjorde vad jag kunde för den lilla iallafall ❤ Men tufft var det, jag mådde så dåligt över att ha kört på den. Vila i frid lilla ekorren ❤

På eftermiddagen kommer han hit med Alicia, jag har inte sett henne på 2 veckor. Hon har varit hos Mathilda. Så det var så roligt att se henne. Dennis hade berättat att jag råkat köra på ekorren så vi pratade om det en stund. Hon har så kloka frågor den lilla fina ungen. Vi åt tillsammans, tacos. Sen kom Verisure hit, vi har beställt nytt larm av dom. Vi har ju haft Alert Alarm men det har inte fungerat bra från dom. Så vi tog Verisure istället.

Jag är ledig idag, Alicia kommer strax, Dennis ska träna. Det är sista helgen jag är ledig samtidigt med henne, jag byter helg nu, fan det ville jag ju inte men men man kan ju som sagt inte få allt här i världen!

Igår hade Savannah inbrott i sitt skåp på skolan. Av henne blev det nu inte taget så mycket av värde för hon har inget sådant i skolan men hennes laddare och lite pennor, en sminkborste och så. Zarah och Siri hade oxå sina väskor i hennes skåp och från dom försvann det smink, pennor och Siris allergi mediciner. Någon har gått in med nyckel. Lärarna har ju huvudnycklar ifall eleverna glömmer sina nycklar hemma eller har tappat dem. Men de får inte bara ge sin nyckel, de måste vara med när eleven går till sitt skåp. Men just i detta har någon brustit, någon har gett ut sin nyckel utan att gå med! Jag pratade med Tuija (rektorn) och sa att ni kan ju inte kräva att de ska lämna sina saker i skåpet när ni inte kan garantera deras säkerhet. Deras jackor blir sänder skurna när de hänger av sig dom, Zarahs nya Peak Performance jacka blev sönder skuren utanför matsalen. Jag sa att jag tänker inte köpa någon ny laddare till henne, det får ni fixa för säkerheten i skolan ska de ansvara för och i det har det brustit på alla vis!

Nå inte nog med det, då får jag hör att intendenten på skolan Jonas har ifrågasatt de hot som fickorna fått ta emot, är det så allvarligt, är det realistiskt att tänka att något händer? Nä men vad fan, då blev jag ju förbannad och sökte upp honom. Jag frågade om det var så han sagt? Han sa att det var inte så han menade att ifrågasätta dem, han ville veta vad som hänt och hur de tagit dem. Ja sa jag då får du prata med flickorna för de har tagit detta på ett helt annat sätt. Han är ju auktoritet i detta fall och det är klart att tjejerna kände sig ifrågasatt! Han lovade prata med dem så jag gick tillbaka till tjejerna och berättade vad han sagt och att han ska prata med dom. De ville att jag ska vara med så vi travade tillbaka till Jonas och tog upp det igen. Jag frågade han om han frågat -Är det realistiskt att tro….. jo sa han det kan jag nog sagt, du har ingen rätt att ifrågasätta någons känsla, det var ju kanske inte så smart sagt av dig sa jag. Nej det erkände han. Han bad så mycket om ursäkt av tjejerna och förklarade sig, det var inte hans mening. Nå vi gick därifrån. Jag hade bråttom jag var där från jobbet! Savannah berättade att han senare kommit och prata mer med dem. Så han hade nog dåligt samvete över det hela.

Jag är så jävla skit trött så det inte är klokt! Det känns som om jag aldrig piggnar till. Jag behöver sova flera dygn men när man inte kan det! Idag vaknade jag 05.30. Jag tänkte stiga upp men då tänkte jag nej, jag behöver sova så jag somnade om till 07 iallafall.

Nu blanda shaken, kolla fb, kika på nya koreografier, tror det är dags att byta på Gold oxå 🙂

Be safe out there

 

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Sep 21, 2019 @ 11:14:16

    Du måste ta hand om dig oxå, inte bara alla andra… Jag blir lite orolig när du spinner… Hade inte resan varit välbehövlig ❤️🥰 Kram och ta hand om dig… Du är värdefull 🤗🌷

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: