Hittar inga ord

Jag är helt tom i skallen om vad jag ska blogga om. Det har jag nu varit i några dagar. Inte för att jag skriver om något speciellt någon gång nästan men jag brukar inte ha problem med att skriva.

Tog in spaet igår, stolarna och skivan från ute möblerna. Ramen till bordet och en stol lämnade vi ute. Jag gjorde en vinterkoja till Iza. Hon gillar att ligga och mysa så hon fick lite mysigt på en stol med frigolit runt så det inte drar på henne, en filt i stolen och sen ar vi täckt allt med en presenning så att inte det ska bli förstört. Hoppas det håller för blåsten bara. Men det är tunga stenar på skarvarna så kanske det håller ändå.

Jag har en del zumba beställningar att ta itu med nu å morgonen. Lite kvitton att skriva ut. Sen skicka in nya tjänstledighets ansökningar, vi fick ju nytt schema och så hoppas att inte arbetsgivaren drar in det men det är så lite jag är tjänstledig så jag hoppas att de fortsätter bevilja mig det. Om jag räknat rätt så är jag tjänstledig 17.5 procent. Och det kommer att minska för nu är jag hel ledig varje måndag pga kommunens grupp men det kommer jag inte att behöva sedan. De brukar prova lite olika på sin friskvård.

Gårdagens pass gick riktigt bra, ialf det andra! Det första var jag lite off på för en högtalare strulade den blev som tystare ibland, jag försökte kolla kablar och annat men det blev inte bättre. Jag störs så när ljudet inte funkar som det ska, jag är otroligt känslig för det. Nå till kvällens pass så upptäckte jag att det var nog min kabel som strulat. Jag har den längs golvet men folk sätter sina väskor på den så det har säkert glidit isär lite i kopplingen. Så kvälls passet gick kanon, utan strul med musiken.

Ja ja nu ska jag ta tag i zumbajoxet, sen uppdatera på facebook, shaken ska drickas och sen har jag ett pass att gå igenom 🙂

Be safe out there

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: