Brrr, kallt

Usch vad kallt det var i huset när jag steg upp. Vi har ju haft fönstren på vädringsläge hela sommaren. I lördagskväll stängde jag det sista, Rasmus frös, han håller på att bli sjuk. Idag kände jag själv för första gången när jag kom upp från källaren att det var kallt i huset. Annars är det tvärt om, det är svalt och skönt där nere och varmt på övervåningen. Men idag var det alltså första dagen jag upplevde att det var kallare här uppe. Jag släppte ut hundarna och det ser nästan ut som frost på rutorna på bilarna, kollar tempen och det är bara 2 plus grader!! Så mycket möjligt att det varit ner på minus under natten. Hösten är har verkligen landat. Vi har ju haft en varm september, mellan 15-20 grader varenda dag. Jag låg ju i spaet så sent som förra veckan en dag.

Spaet måste vikas in idag. Det står där ute än, upp och ner.  Vi har ju jobbat hela helgen så nu ska väl insidan vara torr så det är bara att tömma det på luft och sen ta in det i förrådet så det kommer under tak så får det torka upp klart innan vi viker ihop det.

Två zumbor idag, kommunen kl 15 och mitt eget pass klockan 18.30. Det är sånt ös på kvälls gruppen, det är så himla roligt. Så det ser jag fram emot, att få släppa lös i mina zumba grupper, glömma allt och bara dansa 🙂

Ja ja jag har som inget vettigt att skriva om idag så jag avslutar väl här….

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: