Skrev ut schmat

Nå niin. Nu har jag skrivit ut vårt nya schema. Suttit och titta på det och funderat hur det kommer att bli. Och det blir nog relativt ok, tungt kommer det att bli men det måste ju gå. Helgerna är ju värst, vi jobbar 12 timmar varje gång, ja 11 med rasten då. Men det är 07-12, 08-20 och 10-22 och det är varannan helg! Det känns ju inte nu så där jätte bra det. Och de helgerna jag jobbar har Dennis Alicia,så då kommer jag inte se henne alls. Vi kan inte göra något ihop där längre. Dennis har även jour då, så det kommer ju oxå bli svårare för honom. Men jag har en känsla av att allt löser sig på något vis ändå.

Min och Rellus planering går vidare, hon har gjort ett jätte jobb bara igår! Låter jätte bra allt så vi får se var vi landar, det ska bli så spännande. Möten ska bokas och planera ska presenteras, myyyyycket jobb framöver men det ska bli så jäkla roligt!

Ja ja nu blir att fixa frillan…. kolla facebook och sen iväg till jobbet.

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: