Nya schemat kom

Vi har inte fått det på papper än men det ligger i systemet. Jag och Danne fick samma helg, puuuuh! Men däremot hamnade vi på motsatt när det gäller Alicia, och mitt hjärta gråter för det. Hon är ju varannan vecka med Dennis och jämna helger, så har jag varit ledig men nu hamnar det på motsatt helg. Jag kommer träffa henne sååååå mycket mindre! Usch vad jobbigt. Nå om det blir så att jag känner att jag tappar alldelens för mycket med henne så tänkte jag prova få byta rad med någon, för jag kan ju inte tappa kontakten helt med henne!!! Man kan inte få allt i livet, jag är jätte nöjd över att vi hamnade på samma helg annars, det är jag. Det är inte frågan om det men fammo hjärtat har jobbigt att inte kunna vara med henne då, vi träffas redan nu nog lite.

Igår när jag steg upp öste det ner, men redan efter ett par timmar så började det att klarna upp och solen kom fram och det blev ca 15-16 grader. Vi fick undan lite mer sommar grejer, spaet är tvättat och ligger nu upp och ner på tork. Sen är det bara studsmattan kvar men den är ju så liten så det går fort att få ner den. Ja utemöblerna på altanen står kvar men det är bara skivan, den är i glas som sen ska in. Resten tänkte vi lämna ute under presenning.

Strong by Zumba passet gick kanon, tom det nya blocket. Det blir ofta lite tjorvigt när jag visar alternativ. Speciellt när vi har ett nytt block så klart, de som inte är riktigt van stannar upp och börjar göra det andra alternativet, så jag får liksom nä nä nä, ni kör på 🙂 Förövrigt gick passet kanon! Jag har super bra deltagare, det kör på så de storknar mellan varven 🙂

Jobbet kallar idag, jag börjar kl 12, så det blir att fixa frillan, kolla fb och sen iväg. Det ser ut att bli en bra dag idag med.

Dagens lyckokort

Att ta ut glädjen i förskott-
är den säkraste glädjen

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: