Ösregn!

Herreguuud vad det regnar alltså, det står som spön i backen just nu. Vårt spa står ännu utan pump, det är ju avstängt, det ska tömmas och tvättas. Tänkte att vi skulle fått det gjort idag, vi är lediga samtidigt idag. Men det ser inte ut att gå nått vidare med det. Det kan ju behövas lite sol oxå för att få det torrt! Men men det lär inte bli ute hela vintern, det är bara jag som bestämmer mig för att idag ska det ske och så går det inte, då får jag en liten stress!!! Nåväl en dag får vi väl bort det!

Igår var jag jäkligt nära att få en panik attack! Funderade av och till på jobbet, hur blir det, hur hamnar vi att jobba, vi har ju djur oxå, hur blir det för Alicia? Nu har ju Dennis henne den veckan då jag har ledig helg så jag hinner träffa henne oxå. Men hur blir det om jag hamnar på den andra helgen, det är inte så sagt att Mathilda vill eller kan byta helg. Hon har ju oxå byggt upp sitt liv, sitt jobb efter hur hon har Alicia. Jag har lovat redan i början av sommaren att ställa upp på en anhörig dag med zumban. Den skulle vara 4/10 och enligt mitt schema som jag har nu så är jag ledig då men det blir ju nytt frm 1/10 så får se om det funkar. Vi får schemat mailat till oss på måndag. Faaan vad allt blir krångligt alltså! Och så tur kan jag inte ha så att allt klaffar! Jag började fundera över allt, jag har gått runt med en klump i magen länge, de sista åren faktiskt. Alltid en oro för hur allt ska bli, vi har ju hot om förändringar från arbetsgivaren hela tiden. Det sätter sina spår! Nu börjar måttet vara rågat, gränsen börjar vara nådd. Jag söker ju nytt hela tiden men jag är ändå snart 54, det är inte många som vill anställa en tant helt enkelt.

Nåväl boten på all ångest är zumba, zumba och återigen zumba. Körde igenom det nya blocket, några gånger under dagen. Tog en paus, for och lunchade med Rellu, vi var och spankulera och funderade över vårt lilla projekt vi håller på med. Idag ska vi på möte ang det oxå, ska bli riktigt spännande 🙂 Så det var ett skönt litet avbrott i allt.

Minna kom hit och jag hjälpte henne med att starta en blogg, hon hade lyckats med konststycket att både skapa en blogg och skapa en hemsida. En blogg var nog det hon var ute efter. Nåväl efter några timmars jobb så lyckades vi fixa till det igen. Det är några frågor som jag har i huvudet och måste kolla upp ännu. Det går säkert att fixa. Det är ju alltid lite mankemang med att starta upp en, hur vill jag att den ska se ut, vilka färger ska den ha, vilka menyer och var ska de sitta osv. Nå nu är den igång ialf så kan man ändra eftersom.

Ny blocket i Strong, tufft men roligt, det blir en utmaning för oss alla idag tror jag. Alternativ är uttagna och klara, det behöver jag oxå till en del av deltagarna. Så roligt, får se hur död jag är imorrn 🙂

Ja ja nu blir det brottom, Rellu kommer på en halvtimme och hämtar mig, vi ska ju på möte. Håret är fixat, nu borsta tänder, klä på och sen sitta ner och vänta på henne, spännande 🙂

Dagens lyckokort    ————>    får vi hoppa över idag!

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: