Zumba i mörker

Jobbade dag tur igår tog rasten på slutet så jag hann hem och fixa middag till ungarna och gå igenom mitt pass. Jag hade ingen ny låt igår eftersom jag visste att vi skulle vara utan ström, tänkte att det blir så svårt att se något då. De äldre låtarna kan de ju redan. Men det var som sagt zumba i mörker. Vi visste att de ska kapa strömmen efter 18, de håller på att gräva utanför Fysioteket. Jag tog med mig min stora högtalare som går på batteri, värmeljus, jag hade mobilen på ficklampa och försökte få det lite ljusare runt scenen. När vi startade var det rätt ok, det var ju ännu lite ljust men det blev ju snabbt mörkare. Jag ledde dem med mer röst cueing oxå. Men jag tror inte någon egentligen reflekterade över hur mörkt det var förrän strömmen kom till bak en kvart innan vi skulle sluta. Då kändes det som om, jäklar var ljust det blev 🙂 Ett annorlunda pass men bad gör man inte för ZUMBA ❤

Idag är jag ledig, jag och Rellu ska ha lunch date, vi har lite planering att göra. Men innan det ska jag gå igenom nya blocket i sbz, körde lite på måndag kväll innan Gold, jag råkade ju fara dit hur tidigt som helst! Men jag hann köra lite och blev förvånad över hur mycket som redan satt med att bara ha tittat å det. Men det blir det idag på förmiddagen och säkert var jag än hinner under dagen. Jag måste titta på alternativ till en av tjejerna oxå. Det finns numer redan 3 nivåer på sbz men hon behöver ibland ytterligare lite modifikationer. Så det tänkte jag oxå hinna med idag.

En kompis till mig eller rättare sagt en av tjejerna som köpte valp av oss från den allra första kulle med Meja är jätte intresserad av heminredning, loppisar osv. Hon har ett jätte fint hus och lägger ut mycket bilder på sin Instagram ”klutmarkstation” heter den. Hon ska nu bli intervjuad av en stor tidning hon själv följt i många år. Men mer än så får vi inte veta, hon är hemlighetsfull. Gå in och kika på hennes Insta vet ja 🙂
Här kommer en bild på bilderna, snodde hos dig Frida 🙂

frida

Den 1/10 får vi nya schemat, jag är jätte nervös inför det… raderna ska lottas och tänk om jag och Danne hamnar på olika helger…. hur ska det bli? Jag har jätte ont i magen för det. Hur ska jag orka? Jag menar i vår familj finns både ADHD och högfungerande autism och språkstörning och jag bär huvudansvaret. Många saker blir jätte krångliga, i många saker krävs att jag är med för att man inte har minne eller koncentrationen att lyssna, för att man inte helt enkelt kanske far på möten för att man inte vet hur det ska gå till eller vilka som sitter där, vad kommer att hända och man kommer ändå inte ihåg vad som sägs för att man inte kan koncentrera sig eller filtrera bort ljud, lukter, syn intryck i sin omgivning. Då har vi kunnat styra möten så att vi kanske är lediga båda, då kan vi delta båda i dem. Men hamnar vi på olika helger då är det slut med det. Och det kan vara så mycket möten att vi kan inte ta semester varje gång för då har vi inte dagar kvar till sommar semestern. Alla möten är oftast i Kalix. Jag kan inte sätta någon av ungarna på bussen själv, då far de inte helt enkelt. Savannah skulle hellre dö!

Dagens lyckokort

Lycka är att bara vara

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: