Vilket zumba flow

Vilka klasser det var igår! Först kl 15 med kommunen, de är inte så många men det kommer ialf folk. Roligt är det och de blir säkrare och säkrare för varje gång. Men kvällens pass!! Vilket ös! Vilken energi, vi fyllde nästan hela hyllan! De är otroliga mitt gäng! Vi sjunger, vi skrattar, vi wooopar och har så jäkla roligt!! Det var enormt tryck igår! Jag bara älskar zumba Gold ❤

Gårdagens saldo o ändå var jag inte riktigt klar där att gå i säng 🙂

Nä nu jobb, frillan är fixad. Jag steg upp 05.30, hade den o ringa på 05 men det orkade jag inte riktigt 🙂

Dagens lyckkort

Det är aldrig för sent att bättra sig- Därför väntar jag ett tag

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: