MC med Claudiu Gutu

Fasiken vad roligt det var!! Tiden gick så foooort!! Det bara svishade till så var det över. Det var om möjligt ännu bättre än sist. Han är helt enkelt fenomenal som instruktör, så bra koreografier, så lätt att följa! Han vinkade upp mig på scen, först blev jag osäker NEEEJ jag kan inte, dels för att jag gillar inte att gå upp om jag inte kan koreografin, jag har dåligt minne och har svårt med sånt. Men då sa han, jag startar inte musiken förrän du kommer! Ja ja det får gå så jag gick upp och då kom Hanna från Torneå oxå, puh!!! Jag blir så osäker, jag tycker inte att jag kan! Sen var det full ruljans uppe på scenen, det var hela tiden folk och dansade där med honom. Det var verkligen en jätte rolig masterclass. Stackars Rellu har jätte ont i ett ben men han vinkade upp henne under lugna låtar.Jag hade tänkt fota och filma men hann inte, det var ju så roligt man ville ju inte missa något! Ja och förstås fick vi ju dansa Que Va, Päivi skulle inte hänga med upp sa hon innan men när det väl var dags så kom hon ❤ En liten filmsnutt på slutet fick jag iallafall. Och fotade gjorde vi innan!

Jag var helt slut sen på kvällen. Somnade på soffan, vaknade till och trodde typ att klockan var 23 men då var den bara 20.45. Men då gick jag i sång ändå. Vaknade strax innan 03 och kunde inte somna om. Tog min kudde och Roffe och så drog jag upp på soffan! Då somnade jag vid 04 iallafall.

Kul hade vi iallafall. Ja ja nu blir det att gå in på facebook, kolla mail, uppdatera zumba sidan. Idag blir det 2 pass zumba Gold 🙂

Dagens lyckokort

De flesta väntar på tillfället-
några har förmågan att ta emot det när det kommer-
och några få har förmågan att skapa det

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: