Masterclass

Idag bär det av mot Oulu och masterclass med Claudiu Gutu!! Det ska bli så jäkla roligt.. Han är super duktig och har så himla bra koreosar, jag vet jag tjatar, vi har dansat massor av hans koreosar på mina pass! Fast nu sista tiden har jag hittat fler som jag gillar, bland annat en tjej från Korea. Men kul ska det bli, helt otroligt roligt!!! Det blir jag, Pia och Päivi som åker härifrån, Rellu är redan där, hon har haft en utbildning där och sen är Nina oxå där. Hon och hennes Pekka har tagit in på hotell och nu har de förlovat sig! Så roligt för henne ❤

Det var strålande väder igår på dagen, 17 grader varmt och solen sken, lite små molnigt men annars varmt och skönt. Jag var barnvakt åt Alicia en sväng på förmiddagen, Dennis var och tränade. Sen hoppade jag i spaet en sista gång, nu ska det tömmas. Men jag var tvungen att få mig ett sista dopp

20190907_1340235290231736132511865.jpg

Danne var lite bakis från fredagkvällens kräftskiva, ändå drack han inte mycet och var inte full men det tog tydligen på krafterna fast han skyllde på ont i nacken 😀 Han sov hela dagen, steg upp först efter 18 nån gång, klockan var nästan 19!

Roffe och jag gick och la oss vid 00.30 då var jag kanontrött!!! Jag hade ju inte sovit så bra natten innan. Men i natt har jag sovit desto bättre. Somnade rätt fort och sov som en stock fram till morgonen känns det som.

20190907_2343302101702175454631876.jpg

Roffe har bäddat in sig i fotändan och sover sött ❤

Ja ja nu ska jag börja fixa frillan, kolla facebook, packa väskan, sen måste bilen tankas och så väntar jag in Pia så åker vi och hämtar Päivi och sen full fart mot Oulu!!!

Dagens lyckokort

Att inte cykla är att gå för långt

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: