Sista doppet

Usch vad dåligt jag sovit igen! Gick och la mig, somnade efter en stund men sen kom Danne och la sig och då vaknade jag. Gjorde mitt bästa för att somna om men det gick inte så jag gick upp och la mig på soffan och där sover man ju inte så speciellt gott! Jag vaknade till av att jag mådde så jäkla illa. Tänkte om jag skulle gå upp och spy! Sov skvättar här och där känns det som, inget sammanhängande.

Idag tänkte jag ta ett sista dopp i spaet, sen börjar vi att tömma det. Det är dags nu även om det ät skönt när du är i men fy tusan för att kliva upp, man fryser nästan ihjäl! men ett sista bubbel tänkte jag hinna med.

Jobbade hela går dagen. När jag kom hem så for vi och handlade, efter det gick jag på soffan ochh Danne lagade käket. Annika och Tomas var förbi en sväng och sen efter 20 for jag och Danne till Johanna T som är i Tanogården just nu. Hon bjöd på kräftor, det var riktigt trevligt. Vi skrattade som bara den, pratade om allt och var på spökjakt på deras vind. Vi hade en riktigt trevlig kväll. Jag och Danne avslutade strax inna 24 och for hem.

Snart kommer fammos finaste <3, Alicia, Dennis ska och träna så då kommer hon hit. Undrar hur hon mår nu Hon blev ju sjuk tidigare i veckan och Dennis fick hämta hem henne från förskolan.

Nä nu blanda shaken, in på facebook och sen hopp i kläderna, det här går inte! Imorgon har vi världens roligaste dag framför oss, vi ska på masterclass i Oulu, Claudiu Gutu en presenter från Rumänien kommer dit. Han är så jäkla bra. Jag har haft många av hans  koreos, mina deltagare älskar dom. Han var ju här förra året på hösten, de drar ju alltid upp folk på scen och jag fick äran att komma upp på Que Va!!! An amazing experience!!!

Ja just jag min nya kortläsare kom igår. Jag har ju sum up som den heter. Och i måndags när jag skulle starta den så var den död. Jag trodde det var batterierna, så jag satte i laddaren och sen provar jag starta den efter en stund och då får jag meddelandet Device blocked, contact support. Nå jag gjorde så och får vet att nej den har nog varit med om nått trauma, den har klämts eller om jag tappat den, ja de hade en del förslag på vad som hänt den. Men jag har alltså haft den i en väska hängande på väggen under hela sommaren. Men så lägligt att min garanti hade precis gått ut så de kunde inte göra något åt det. Och det är en säkerhetsmekanism som utlöses för att man inte ska kunna manipulera den och den går inte att låsa upp! Så det var bara att beställa en ny. Nå den kom igår och verkar vara bra. Hur enkel som helst att starta upp, men får se hur det är att använda den då. Det blir spännande. Kanske jag får betala mig själv en hundring för att se hur den fungerar.

Dagens lyckokort

Man får stå i regnet
om man vill njuta av regnbågen

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: