Vaken tidigt!

Steg upp 05 idag, vaknade redan 04.25 men tänkte att jag ligger till klockan ringer. Jobbet kallar in mig 07 idag. Det är skönt att stiga upp i lugn och ro, kolla Aftonbladet, läsa tidningen, fixa frillan och idag hann jag tom blogga lite.

Det åskade igår kväll, eller det blixtrade men inget muller. Sen blåste det på oxå utav bara den. Det var mörka moln på himlen så det kändes som om den kommit flera kilometer längre ner. Det blåser ännu, stora gråa moln, det ser så där olycksbådande ut. Jag har ju ännu mina uteblommor i full blom så jag var och kollade dom nu på morgonen och ställde dem längre in mot väggen så att de ska vara bättre skyddade och inte blåsa sönder.

Sista arbetsdagen idag innan ledighet, så skönt! På söndag bär det av till Oulu, Claudiu Gutu kommer, han är så jäkla bra och har så många bra koreografier. Jag har ju haft mycket av hans koreos på mina pass. Så det ska bli så roligt, kanske jag hittar fler.

Ja ja nu ska jag hämta in tidningen och bli förbannad. Det blir jag ofta när jag läser Happisbladet för det är ofta där vi får veta vad som pågår i kommunen, vad vi har att vänta oss. Vi vet ännu inte vilket schema vi ska gå på, vi vet ännu inte vilka två som ska omplaceras, vi vet inte när något ska börja gälla. Allt de hittills sagt, de datum de gett har fallit! Rätt gräsligt att de håller oss i denna ovisshet! Kommunchefen fipplar med sina ledigheter och egentligen försnillar pengar hon får stanna men vi på golvet måste gå! Fan kan man bara säga!

Savannahs klocka ringer som tusan och inte stiger hon upp, jag ska gå in och kolla ska hon upp eller inte….

Dagens lyckokort

När de gamla mönstren bryts
kan helt nya världar uppstå

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: