Vaknar med olust

Eller jag vaknade inte så men efter en liten stund började känslan infinna sig. Olust som om något dåligt kommer att hända mig. Eller som om jag skulle gjort nått riktigt hemskt och blir avslöjad på nått vis, Jag har riktigt ont i magen och i hjärtat, oron är stark i kroppen! Kroppen är i katastrof läge! Jag brukar riktigt få resonera med mig själv ibland när detta kommer. Alltså detta med vårt jobb tar på krafterna, det påverkar en nått så extremt. Nå nu ber vi till gud att jag får det andra jobbet jag sökt, det skulle passa mig perfekt. Jag får vara med människor, jag får hjälpa, fixa och dona, jag jobbar från tidiga fram till jag gjort mina timmar vad det nu blir. Alla kvällar är lediga, det kan vara helg kanske jag vet inte men det går oxå bra, det är jag ju van vid. Fast nog misströstar man, jag är ju ingen pur ungdom längre, vem vill anställa en tant? Men å andra sidan så blir jag inte för vård av barn, jag kommer garanterat inte att bli gravid och jag är ladrig sjuk. Jag tar han om min kropp, har kondition som en häst och styrka som en elefant…. förutom i händerna 🙂 Men om de ser förbi min ålder så kanske jag är ett bra kap ändå 🙂 Sen är det ju lön då förstås, pengar är inte det viktigaste men jag kan ju inte gå ner hur mycket som helst heller i lön, det blir inte bra det.

Ja ja jobb idag, börjar kl 13, trist väder, regnigt och kallt. Men lite sol får jag idag, Alicia kommer strax. Hon har blivit sjuk på dagis och Dennis måste hämta henne. Han ska och träna så hon kommer hit en stund ❤ Nu måste jag skynda och klä på mig innan de kommer.

Dagens lyckokort

Tänk vad lycklig du skulle vara om du förlorade
allt du hade och fick det tillbaka igen

Be safe out there

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: